Vilo Rozboril: V siedmom nebi bude skrytá kamera aj viac investigatívy

Vilo Rozboril: V siedmom nebi bude skrytá kamera aj viac investigatívy Foto: JOJ

Relácia V siedmom nebi sa po niekoľkomesačnej prestávke vracia na obrazovku televízie JOJ.

Televízia avizuje viacero noviniek. „Bude otvorenejšia, emotívnejšia, zábavnejšia a spravodlivejšia než predtým," avizuje televízia.

Relácia bude oproti minulosti kratšia.

„Povedal som si, že ja tam chcem mať rovnako veľa vecí, aj keď to bude minutážou kratšie. Dá sa to jedine tak, že to zdynamizujeme. Súčasťou toho je aj to, že to nebudú vždy tri príbehy. Niekedy to budú dva príbehy, niekedy jeden, ale rozkošatený, na ktorý sa pozrieme z viacerých strán. Niekde to bude možno sedem dynamických vecí," povedal moderátor Vilo Rozboril.

Televízia avizuje netradičné prvky, akými sú domáce videá či skryté kamery. „Už v druhej epizóde uvidíme skrytú kameru. To je úplná prča. Ten moment prekvapenia je pre ľudí väčší. Lebo keď som tam ja a kamera Siedmeho neba, ako ľudia reagujú? Že asi bude nejaké prekvapenie. Ale keď je skrytá kamera a oni vôbec netušia, že som tam ja, zrazu sa pozerajú, že to čo je? Na druhej strane, v niektorých veciach budeme viac investigatívnejší. Pôjdeme viac pod povrch problémov. Keď sa nejaký problém vyskytne, pôjdeme po tom. V niektorých prípadoch pôjdeme žiletkou do rán ľudí, ktorí zlyhali," povedal pre JOJ Rozboril.

Prvý diel V siedmom nebi odvysiela JOJ v stredu 30. marca o 20:35.