Nový časopis Zázračný svet od stredy v predaji

Nový časopis Zázračný svet od stredy v predaji

Spoločnosť 7 PLUS prináša na trh nový mesačník - populárno-náučný časopis, ktorý sprevádza masívna kampaň s vážkou.

 

 

Vydavateľstvo pár hodín pred štartom potvrdilo informáciu o tom, že prináša na trh nový časopis. Nový magazín Zázračný SVET s podtitulom Objavy a zaujímavosti 3. tisícročia sa objaví v predaji od 15. mája. "Obsah ponúkne atraktívne aktuálne poznatky zo sveta vedy, technológie, vesmíru alebo medicíny. Venovať sa bude najmä nevšedným otázkam a zaujímavostiam z týchto oblastí," píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Uvedenie na trh sprevádza masívna marketingová kampaň, ktorej základné posolstvo vychádza zo základných atribútov magazínu – atraktívnych obrázkov a otázok, ktoré sú zodpovedané priamo v titule. "Komunikácia ukazuje tri základné piliere nového titulu – vedu, medicínu a prírodu," píše vydavateľstvo.

Kampaň

Titul je postavený podľa vydavateľstva na veľkorysom vizuálnom koncepte podporenom veľkými a kvalitnými fotografiami, elegantnou a prehľadnou grafikou. S podobným zameraním je známy dlhoročný časopis ABC z Čiech.

Cieľovou skupinou sú muži aj ženy v produktívnom veku so záujmom o nové veci, prírodu, históriu, cestovanie alebo zaujímavé ľudské príbehy. Titul sa bude predávať za 1,39 €.