Mazáč, si trápny a nechutný smerácky hajzlík… Vychádza kniha komentárov, ktoré Blaha zmazal (VIDEO)

Mazáč, si trápny a nechutný smerácky hajzlík… Vychádza kniha komentárov, ktoré Blaha zmazal (VIDEO) FB Blaha, blbec.online

Autori projektu Blbec.online napísali knihu komentárov, ktoré Blaha vymazal.

 

Poslanec Smeru Luboš Blaha, ktorý vychvaľuje komunistický režim, útočí na mimovládky, médiá a pravicu, otvorene sa hlási k médiám, ktoré šíria dezinformácie, konšpirácie, napísal knihu Sto najlepších statusov Ľuboša Blahu. Vyšla mu vo vydavateľstve časopisu Extra plus - v spoločnosti Mayer Media.

Projekt Blbec.online teraz pripravil knihu komentárov, ktoré Blaha zmazal, s názvom "Názo(r) Bol vymazaný". Blaha totiž, v duchu bývalého režimu, ktorý tak obdivuje, z diskusií pod svojimi statusmi maže komentáre, ktoré ho kritizujú alebo s ním nesúhlasia. Aj preto ho v knihe volajú Mazáč.

„Poslanec Mazáč na svojom Facebooku maže všetko, na čo nedokáže odpovedať. A že je toho kopec. Ku dnešnému dňu zmazal už viac ako 21 000 komentárov za 7 mesiacov, počas ktorých ho monitorujeme,“ píšu autori projektu blbec.online, ktorý monitoruje šíriteľov konšpirácií, xenofóbie a dezinformácií. Blaha je stálicou ich práce. „Náš bot analyzuje každý jeho arogantný ťah. Vždy keď súdruh pošle do koša tvoj komentár, v našej databáze ostane,“ píšu autori projektu.

Odporúčame aj: Martinus a Panta Rhei predávajú knihu statusov Ľuboša Blahu s výstrahou

Ukážka komentárov, ktoré Blaha odstránil:

Peniaze na tlač knihy sa pokúšajú získať cez projekt StarLab. Zisk z predaja knihy chcú dať obetiam zločinov komunizmu a poslancovi Smeru odkazujú: „Pán Mazáč, nevadí. Povedzme, že ste sa dvadsaťjednatisícdvestoosemdesiatosemkrát pomýlil. Dávame Vám šancu kúpiť si zlomok z tohto počtu knižne. Knižku s názormi ktoré ste zmazal, položíme vedľa Vašej. Dávame Vám ešte jednu šancu. KÚPTE SI KNIHU, odpovedzte na otázky v nej. A dajte nám znova dôvod Vás poslať do parlamentu.“