S novou šéfredaktorkou prichádza do Plus 7 dní bodliak

S novou šéfredaktorkou prichádza do Plus 7 dní bodliak Foto: J.de Mers

Minulý týždeň po 25 rokoch skončil vo vedení Plus 7 dní Miloš Luknár. S čitateľmi sa šéfredaktor rozlúčil vo svojej pravidelnej rubrike – s fotku ježka.


Foto: pluska.skJežko v Plus 7 dní definitívne skončil, prichádza totiž bodliak – rubrika novej šéfredaktorky Plus 7 dní Nancy Závodskej, ktorá do týždenníka prišla z Plus 1 deň. „Po boku ježka a zakladajúceho šéfredaktora PLUS 7 DNÍ Miloša Luknára som strávila dlhých dvanásť rokov. Úspešných, novinársky veľmi výdatných a poučných. Bola to tá najlepšia novinárska škola s ľuďmi, ktorí boli pre mňa vzormi, aj keď to znie akokoľvek nadnesene. Preto keď som dostala ponuku založiť a viesť v rámci vydavateľstva nový denník Plus JEDEN DEŇ, bola to na jednej strane radosť, na druhej strane smútok," spomína Závodská na začiatky vo vydavateľstve.

Odporúčame aj: Odchádzajúci šéfredaktor Plus 7 dní: V pekle robia ohňostroj

Zároveň oznamuje, ako bude nová rubrika vyzerať: „Nie, nie je to nový ježko ani sa naňho nechce hrať. Prichádza bodliak - krásny, pichľavý, ale aj liečivý. V prenesenom zmysle slova budeme bodať tam, kde treba, a na druhej strane pomáhať. Tiež tam, kde bude treba. Keď sa tu s vami minulý týždeň lúčil dlhoročný šéfredaktor, pripomenul aj vetu, akou to okomentoval jeho priateľ: „V pekle robia ohňostroj." Len aby ho nerobili predčasne."

S Luknárom skončil aj autor rubriky Naša fikcia Milan Lukáč. Rubrika v týždenníku neskončila. Pod novým článkom v aktuálnom čísle je podpísaný Ivan Lukáčik.

K zmene na poste šéfredaktora týždenníka prišlo rok po tom, ako vydavateľstvo získala Penta. Dnes patrí týždenník pod mediálny holding Penty - News and Media holding.