Exkluzívny koncert Karla Gotta priamo u vás DOMA!

10.05.2013 17:02 | Tlačové správy | Markíza

Spevácka legenda, ktorej lesk trvá dodnes, 37-násobný zlatý slávik. Božský Karel Gott a jeho nestarnúce hity potešia divákov televízie DOMA.

Sadnite si do prvého radu a zažite exkluzívny premiérový koncert najpopulárnejšieho speváka Česka a Slovenska! Uvidíte najnáročnejšie a veľkolepé vystúpenie, aké ste doteraz nikdy nevideli. Koncert Karla Gotta 2012 sa začína v sobotu 11. mája 2013 presne o 20:00 v televízii DOMA.

Zaznejú milované nestarnúce hity, ale aj piesne, aké doteraz majster nespieval. Prežijete nezabudnuteľnú atmosféru v spoločnosti toho najlepšieho zo všetkých.

Koncertné turné Karla Gotta po Českej republike, Morave a Slovenku trvalo od októbra do decembra roku 2012. Na jeho koncertoch hosťovali také hviezdy ako Monika Absolonová, Gabriela Gunčíková a Dasha. Na vystúpenia sa prišlo pozrieť až 80 086 divákov.

Zaujímavosťou je, že majster Gott dostal na každom koncerte okolo tridsať kytíc, no získal aj množstvo nečakaných darčekov ako sú boxerské rukavice podpísané samotným Muhammadom Alim, knihu Slávne ženy o mužoch a tiež tango nohavičky, ktoré dostal od mladej blondínky v Olomouci. „Mám pocit, že táto noc bude ešte poriadne dlhá," skonštatoval následne s úsmevom.

A taký vtipný, no najmä nesmierne obľúbený a talentovaný je božský Karel Gott.

PR oddelenie TV Markíza

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.