Mafia ovládla štát

01.08.2019 16:05 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Z komunikácie medzi Mariánom Kočnerom a Norbertom Bödörom, ktorú dnes zverejnil Denník N jasne vyplýva, že organizovaný zločin má na Slovensku dosah na fungovanie štátu. A to najmä preto, že vo vláde je stále strana Smer-SD. Hnutie OĽANO preto vyzýva na očistu polície, prokuratúry, súdov aj politiky!

Slovensko je krajinou hrubých čiar. S komunistami aj s mečiarizmom sa vysporiadalo v rukavičkách. Hoci by bolo za čo, Lorenz, Lexa a ďalší nikdy za nič nepykali. Bola to chyba, na ktorú dodnes doplácame. Mafiáni a zlodeji vydávajúci sa za ctihodných podnikateľov si vďaka politickým kontaktom zvykli na beztrestnosť. Podľa tieňového ministra vnútra za hnutie OĽANO Gábora Grendela stačilo: „ak sa tento štát nevysporiada so všetkými politikmi, policajtmi, prokurátormi, sudcami, notármi, znalcami atď., ktorí pomáhali Mariánovi Kočnerovi, tak skôr či neskôr tu vyrastú ďalší Kočnerovia.“
Zároveň dodal, že politickú zodpovednosť za tento stav nesie strana Smer, ktorá sa už nikdy nesmie dostať k moci. „Len vďaka nej získaval Marián Kočner informácie, ktoré zneužíval na svoje obohatenie a na kompromitáciu opozičných politikov,“ zdôraznil Grendel s tým, že toto je zároveň posledná šanca Bélu Bugára, ako odísť so cťou. „Už zajtra bude neskoro,“ uzavrel Grendel.

To, že sa meno lídra hnutia OĽANO spomína v prepisoch práve za účelom diskreditácie jeho osoby, je podľa Igora Matoviča dôkazom, že to v politike myslí vážne: „presne pre toto som šiel do politiky, už 10 rokov zvádzame spravodlivý boj a toto je potvrdením, že ho vedieme dobre. Pre ľudí je to okrúhla pečiatka, že to myslíme naozaj.“

Norbert Bödör zabezpečoval podľa Matoviča už v roku 2016 dôkazy pre Roberta Fica na diskreditáciu lídra hnutia OĽANO. Okrem toho pripomenul, že Robert Fico bol štyrikrát na Bödörovom vianočnom večierku. Za odmenu ho Fico nakŕmil štátnymi zákazkami a dovolil mu, aby si dosadil svojho švagra na post policajného prezidenta. „Robert Fico človeku, ktorý zabezpečoval dôkazy na diskreditáciu opozičných lídrov, dovolil sprivatizovať policajné zložky. Mafia ovládla štát,“ vyhlásil Matovič.

Podľa lídra hnutia OĽANO Igora Matoviča by mal Robert Fico urobiť viac, ako iba odísť z politiky: „ak by som bol Robert Fico, dnes prekročím hranice a nikdy sa na Slovensko nevrátim.“

Očista Slovenska sa podľa Matoviča zďaleka neskončila: „toto nie je koniec, dôležité sú nadchádzajúce voľby a musíme zabrániť ďalšej vláde Smeru a následne je našim cieľom poodtínať chápadlá tejto mafiánskej chobotnici,“ uzavrel Matovič.

1. Pozrite si rebríček najlepšie platených hercov herečiek. Medzi ženami vedie Scarlett Johansson (VIDEO)

Najlepšie platenou herečkou na svete sa tento rok rovnako ako minulý rok, stala Američanka Scarlett Johansson. Podľa rebríčka časopisu Forbes zverejneného v piatok si zarobila 56 miliónov dolárov.

2. Mobilné hry na horúce leto aj daždivé dni: Harry Potter a legendárna strieľačka Doom

Smartfóny v našich vreckách majú stále lepšie displeje, výkonnejší hardvér a silnejšie batérie. Bez veľkého preháňania sa dá povedať, že začínajú poriadne zatápať herným konzolám.

Čínska CITIC chce možnosť podielu na kontrole Empresa Media a Médey

3. Čínska CITIC chce možnosť podielu na kontrole Empresa Media a Médey

Český Úrad pre ochranu hospodárskej súťaže (ÚOHS) posudzuje koncentrácie čínskej spoločnosti Rainbow Wisdom Investment zo skupiny CITIC a podnikateľa Jaromíra Soukupa pri kontrole spoločností Empresa Media a Médea.

Známe osobnosti bojujú za Amazonský prales, ale so zavádzajúcimi fotkami

4. Známe osobnosti bojujú za Amazonský prales, ale so zavádzajúcimi fotkami

Mnoho celebrít a politikov sa v týchto dňoch vyjadruje na sociálnych sieťach k obrovským lesným požiarom v Amazónii a vyzýva k boju za záchranu tamojšieho dažďového pralesa, označovaného za pľúca planéty.

Trend pomáha šíriť dezinformácie Číny

5. Trend pomáha šíriť dezinformácie Číny

V najnovšom vydaní týždenníka Trend vyšiel neobvyklý PR článok.

Video, ako policajt roztrhol dievčaťu slúchadlá, je kampaň (VIDEO)

6. Video, ako policajt roztrhol dievčaťu slúchadlá, je kampaň (VIDEO)

V stredu a vo štvrtok viaceré médiá a stránky na sociálnych sieťach zdieľali video, na ktorom je zaznamenený konflikt mladého dievčaťa a policajta.

7. S nepohodlným prokurátorom mali byť zavraždené aj jeho deti a manželka, Ďateľ sa ho snažil spochybniť

S vyšetrovaním vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vychádzajú na povrch nové obludné skutočnosti.

Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

8. Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

Německé nakladatelství Bauer Media zvažuje, zda podá opravný prostředek proti úternímu rozhodnutí pražského vrchního soudu, který přiznal herečce Dagmar Havlové čtyři miliony korun odškodného za tvrzení, že měla milenecký poměr v době, kdy jí umíral manžel, bývalý prezident Václav Havel.

Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

9. Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

Finančná správa upozorňuje na podvodnú internetovú stránku, ktorá predáva zájazdy do zahraničia.

Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

10. Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

Protimonopolní regulátori Európskej únie sa rozhodli preskúmať plány americkej internetovej spoločnosti Facebook na vytvorenie novej digitálnej meny.