Mafia ovládla štát

01.08.2019 16:05 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Z komunikácie medzi Mariánom Kočnerom a Norbertom Bödörom, ktorú dnes zverejnil Denník N jasne vyplýva, že organizovaný zločin má na Slovensku dosah na fungovanie štátu. A to najmä preto, že vo vláde je stále strana Smer-SD. Hnutie OĽANO preto vyzýva na očistu polície, prokuratúry, súdov aj politiky!

Slovensko je krajinou hrubých čiar. S komunistami aj s mečiarizmom sa vysporiadalo v rukavičkách. Hoci by bolo za čo, Lorenz, Lexa a ďalší nikdy za nič nepykali. Bola to chyba, na ktorú dodnes doplácame. Mafiáni a zlodeji vydávajúci sa za ctihodných podnikateľov si vďaka politickým kontaktom zvykli na beztrestnosť. Podľa tieňového ministra vnútra za hnutie OĽANO Gábora Grendela stačilo: „ak sa tento štát nevysporiada so všetkými politikmi, policajtmi, prokurátormi, sudcami, notármi, znalcami atď., ktorí pomáhali Mariánovi Kočnerovi, tak skôr či neskôr tu vyrastú ďalší Kočnerovia.“
Zároveň dodal, že politickú zodpovednosť za tento stav nesie strana Smer, ktorá sa už nikdy nesmie dostať k moci. „Len vďaka nej získaval Marián Kočner informácie, ktoré zneužíval na svoje obohatenie a na kompromitáciu opozičných politikov,“ zdôraznil Grendel s tým, že toto je zároveň posledná šanca Bélu Bugára, ako odísť so cťou. „Už zajtra bude neskoro,“ uzavrel Grendel.

To, že sa meno lídra hnutia OĽANO spomína v prepisoch práve za účelom diskreditácie jeho osoby, je podľa Igora Matoviča dôkazom, že to v politike myslí vážne: „presne pre toto som šiel do politiky, už 10 rokov zvádzame spravodlivý boj a toto je potvrdením, že ho vedieme dobre. Pre ľudí je to okrúhla pečiatka, že to myslíme naozaj.“

Norbert Bödör zabezpečoval podľa Matoviča už v roku 2016 dôkazy pre Roberta Fica na diskreditáciu lídra hnutia OĽANO. Okrem toho pripomenul, že Robert Fico bol štyrikrát na Bödörovom vianočnom večierku. Za odmenu ho Fico nakŕmil štátnymi zákazkami a dovolil mu, aby si dosadil svojho švagra na post policajného prezidenta. „Robert Fico človeku, ktorý zabezpečoval dôkazy na diskreditáciu opozičných lídrov, dovolil sprivatizovať policajné zložky. Mafia ovládla štát,“ vyhlásil Matovič.

Podľa lídra hnutia OĽANO Igora Matoviča by mal Robert Fico urobiť viac, ako iba odísť z politiky: „ak by som bol Robert Fico, dnes prekročím hranice a nikdy sa na Slovensko nevrátim.“

Očista Slovenska sa podľa Matoviča zďaleka neskončila: „toto nie je koniec, dôležité sú nadchádzajúce voľby a musíme zabrániť ďalšej vláde Smeru a následne je našim cieľom poodtínať chápadlá tejto mafiánskej chobotnici,“ uzavrel Matovič.

RTVS odvysiela priamy prenos letu kozmickej lode do vesmíru (VIDEO)

Na stredu 27. mája je naplánovaný štart misie Demo-2 do vesmíru. Od roku 2011, čo bol ukončený program letu raketoplánov do vesmíru, je to prvýkrát čo poletí americká posádka do vesmíru z americkej pôdy na americkom zariadení, ale aj prvýkrát, čo ľudí do vesmíru dopraví súkromná spoločnosť.

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze  (VIDEO)

Zuzana Čaputová bude večer na Markíze (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela dnes večer so začiatkom o 20:30 ďalšie vydanie spravodajského špeciálu Koronavírus: Mimoriadna relácia.

Ale bolo to na internete! Príručka na ochranu pred internetovými hoaxami a klamstvami

Vďaka internetu sú dnes informácie dostupné rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. To je určite dobrá vec, no správ môže byť niekedy až priveľa.

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.