Sestričky zabodovali a porazili konkurenčnú talentovú šou

04.09.2019 12:09 | Tlačové správy | TS Markíza

Podvečer opäť nedali konkurencii šancu megaúspešní Oteckovia, celkovo najsledovanejším programom dňa sa v utorok stali Televízne noviny.

Na obrazovky televízie Markíza sa v utorok, 3. septembra 2019, s úspechom vrátil obľúbený pôvodný seriál z nemocničného prostredia Sestričky. Úvodná epizóda 2. série sa v strategickej cieľovej skupine 12-54 stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa.
V tejto obchodne podstatnej cieľovej skupine dosiahli Sestričky nadpriemerný rating 8,3 % a trhový podiel 24,2 %, pričom v čase vysielania porazili talentovú šou konkurencie. Obzvlášť si podmanili mladé ženy vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili trhový podiel 38,2 %.

Ďalšie zaujímavé osudy štyroch zdravotných sestier a ich pacientov si nenechalo ujsť celkovo 401-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Uspela aj nasledujúca reality šou Farma, ktorá v cieľovej skupine 12-54 zaznamenala rating 6,8 % a trhový podiel 24,6 %.
Podvečernému vysielaniu aj v utorok kraľoval rodinný seriál Oteckovia, v cieľovej skupine 12-54 si oproti pondelku výrazne polepšil s ratingom 8,2 % a trhovým podielom 37,1 %. Konkurenčná šou Moja mama varí lepšie ako tvoja na TV Joj v rovnakej cieľovej skupine značne zaostala s trhovým podielom 9,6 %. Najobľúbenejší slovenskí oteckovia pritiahli k obrazovkám 406-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Celkovo najsledovanejším programom dňa sa v cieľovej skupine 12-54 stala hlavná spravodajská relácia Televízne noviny, ktorá zaznamenala rating 8,6 % a trhový podiel 31,6 %. Súhrn najdôležitejších udalostí dňa si pozrelo 512-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR MEDIA

Operátor upozorňuje na podvodné telefonáty, útočia na city

Mobilný operátor 4ka zachytil včera vôbec najmasívnejší pokus o podvodné volania zo zahraničia.

Slovenské školstvo má množstvo problémov, učiteľom to ale nie je jedno

Prvý ročník projektu Na každej škole záleží ukázal, že školy majú záujem rozvíjať tak schopnosti učiteľov, ako aj svojich žiakov. A to aj napriek podfinancovaniu, či ďalším problémom, ktorým naše školstvo čelí. Komenského inštitút spolu s Poštovou bankou sa preto rozhodli nadviazať na úspech pilotného ročníka a rozbehnúť jeho pokračovanie v Nitrianskom kraji. Následne bude prebiehať aj v ďalších župách.

Zuzana Čaputová bude hosťom špeciálnej relácie Václava Moravca (VIDEO)

Prezidentka Zuzana Čaputová bude hosťom relácie ČT24 Fokus Václava Moravca.

Divadelné Dosky vyhrala inscenácia, ktorá ukazuje, čo môžu spôsobiť konšpiračné teórie (VIDEO)

"Ak chcem nejakým spôsobom podať odhalenie komplotu, nemusím záujemcovi dodať nič originálne, naopak, treba mu ponúknuť len a najmä to, o čom sa už dávno dozvedel, alebo by sa mohol oveľa ľahšie dozvedieť inými cestami. Ľudia veria iba tomu, čo už vedia, a práve v tom spočíva krása Univerzálneho Formy Sprisahania.“

Kofola má zmeny vo vedení marketingu

Skupina Kofola v lete rozšírila svoje portfólio akvizíciou spoločnosti Espresso, ktorú spojila so spoločnosťou LEROS a vytvorila tak nový pilier skupiny. V tejto súvislosti posilňuje tímy.

Víťazi cien DOSKY 2019 sú už známi

Počas slávnostného ceremoniálu sa v nedeľu 10. novembra večer odovzdávali v budove Mestského divadla P.O. Hviezdoslava ceny DOSKY 2019. Ide už o 24. ročník Divadelných ocenení sezóny – DOSKY, ankety divadelných kritikov a teoretikov. V tomto roku opätovne rozhodovali aj diváci svojim hlasovaním o Cene Slovenskej sporiteľne pre Divadlo sezóny 2019.

Ani 30 rokov po revolúcii mnoho Slovákov nerozumie pojmu investovanie

Niektorí ľudia majú nereálne predstavy o tom, koľko môžu zarobiť pri investovaní svojich voľných peňazí. Očakávajú, že za rok sa im zhodnotia v priemere až o 19 percent.

Z vraždy ukrajinského novinára je podozrivý manželský pár

Ukrajinská polícia zadržala manželský pár, ktorý možno figuroval vo vražde novinára Pavla Seremeta pred tromi rokmi.

Boris Farkaš: Do tejto dámy som sa okamžite zamiloval (VIDEO)

Známy herec Boris Farkaš ju miluje. Zamiloval sa do nej okamžite, ako si s ňou ľahol po prvý raz do postele...

O2 predstavila ponuku netradičným livestramom so Studenkovou, Sajfom, Godom a Vecom (VIDEO)

Operátor O2 odštartoval tento týždeň predstavenie svojej novej ponuky netradične, veľkolepým livestreamovaným eventom O2 Smart Talks s názvom Pripravte sa na digitálnu budúcnosť. Event sprevádzala štvorica spíkrov: Sajfa ako zástupca online zábavy a obsahu, bloger a publicista Jakub Goda ako ambasádor významu spravodajského obsahu na internete, raper a hudobník Branči Kováč a herečka Zdena Studenková.