Už päť rokov vám znášame Modré z neba

05.06.2013 15:17 | Tlačové správy | Markíza

Iba vďaka vašej priazni mohlo Modré z neba zmeniť mnohé sny na realitu. Práca sa však nekončí. Buďte s nami aj pri ďalších troch silných príbehoch, ktoré čakajú na rozuzlenie.

Mimoriadne obľúbená relácia Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom aj dnes večer, v stredu 5. júna 2013 o 20:20, na obrazovkách televízie Markíza chytí divákov za srdce dojímavými príbehmi.
Posledné vydanie relácie Modré z neba v tejto televíznej sezóne otvorí príbeh Andrei, ktorá svoju štvorročnú Andrejku splodila v tej najhoršej situácii, akú žena môže zažiť. Bola znásilnená. Otvorene hovorí, že na potrat bolo neskoro, nijaké základné príznaky tehotenstva nemala, prišla na to až v piatom mesiaci. Dieťaťa sa vzdala bez toho, aby ho vôbec videla. Tak veľmi sa jej hnusil moment splodenia, že k nemu nedokázala cítiť nič. Zdôverila sa mame tesne pred pôrodom, pomohlo to. Andrea je presvedčená, že má tú najúžasnejšiu mamu na svete. Vďaka nej má totiž svoju dcérku Andrejku pri sebe. Tento príbeh je obrovskou poctou mame Alžbete.
Dodo pochádza z asociálnej rodiny. Otec tyran, alkoholik, do domu si vodil pofidérne priateľky, striedavo sedel v base. Aj teraz je vo väzení za vraždu družky. Dodova mama ušla z domu, nechala tam šesť detí, ktoré si do opatery zobrali starí rodičia z otcovej strany. O láske k deťom ale nemohlo byť ani reči. Dodo dnes tvrdí, že v detskom domove by sa mal oveľa lepšie. Sníval len o jednom, kedy dosiahne plnoletosť a bude zodpovedný sám za seba. So svojou rodinou nechcel mať nič spoločné, cítil, že do nej nepatrí. Jediné, čo mu nedalo spávať bola mama. Prečo ušla bez detí, prečo sa dvanásť rokov o deti nezaujímala. Túžil aj bál sa s ňou stretnúť. V Modrom z neba Dodo mamu stretol...
Modré z neba uzavrie príbeh osemročnej Zojky, ktorej mama Alena nikdy nemohla dopriať detskú oslavu. Dievčatko je zmyslom jej života, preto Alena napísala do Modrého z neba. Okrem oslavy však Zojke splnila ďalší sen – stretnutie s módnym návrhárom Ferom Mikloškom, pretože malá princezná túži byť návrhárkou. Alena si týmto možno i spytuje svedomie, že nevybrala Zojke správneho otca. Už druhýkrát sedí v base, pretože sa na svoju dcéru vykašľal a neplatil. Nepomáhali telefonáty Aleny, aby sa spamätal, nepomohlo ani prvé odsúdenie. Teraz sedí znova, dostal tri roky. Alena mu počas Zojkiných osláv napísala do cely list.
Relácia Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti takmer 314-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka modrezneba.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o relácii.
PR oddelenie TV Markíza

Sigmund Freud vysvetľuje Leonarda da Vinci a prečo sa jeho Mona Lisa tak záhadne usmieva

Zamysleli ste sa napríklad nad príslovečnou pomalosťou, s akou pracoval geniálny Leonardo da Vinci? Slávnu Poslednú večeru v milánskom kláštore Santa Maria delle Grazie maľoval po veľmi dôkladných prípravných štúdiách tri roky!

Prečo seriál Jenny vyvoláva emócie už pred štartom a o čom bude? (VIDEO)

Televízia JOJ prináša na obrazovku neobvyklý seriál.

Hviezda Slovenskej sporiteľne mieri do SuperStar (VIDEO)

Slovenská sporiteľňa spúšťa novú kampaň. Jej súčasťou bude účasť jej najnovšieho maskota „hviezdy“ na SuperStar, kde bude Slovenská sporiteľňa po prvýkrát reklamným partnerom súťaže.

Slovak Telekom v roku 2019: viac ako 100 tisíc nových domácnosti s optikou, rast mobilnej dátovej spotreby, zrýchľovanie internetu i stúpajúce počty zákazníkov

V roku 2019 pokračoval Slovak Telekom vo výrazných investíciách do trhu, ktoré potvrdzujú misiu spoločnosti pripojiť čo najviac zákazníkov do internetu a ponúknuť im ešte lepšie služby i zákaznícku skúsenosť. Súčasná ambícia Telekomu je rozdátovať Slovensko a zákazníkov, k čomu pomohlo na pevných sieťach jesenné zrýchľovanie VDSL a optických sietí, na mobilnej sieti počas leta i na konci roka iniciatíva s poskytovaním extra balíkov dát. Zároveň k nej prispel aj plošný prechod z paušálov Happy na ÁNO, ktorý tiež doručil viac dát pre zákazníkov aj počas viazanosti. Špičkovú kvalitu sietí opäť potvrdil aj Best in Test certifikát od spoločnosti umlaut, už siedmy raz za päť rokov. Navyše siete Slovak Telekomu patria za minulý rok do TOP10 sietí na celom svete.

Šéfredaktorka Plus 7 dní dala výpoveď. Problémom bola citlivá otázka premiérovi a zásah zhora

Plus 7 dní po niekoľkých mesiacoch opäť nemá šéfredaktora.

Čína kvôli titulku zrušila akreditácie troch novinárov WSJ

Čína zrušila akreditácie troch novinárov amerického denníka The Wall Street Journal (WSJ) kvôli podľa nej rasistickému a urážlivému stĺpčeku, v ktorom bola Čína v súvislosti so súčasnou epidémiou nového typu koronavírusu označená za "skutočného chorého muža Ázie" . .

V EP odhalili pamätník na počesť Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej a Daphne C. Galizie (FOTO)

Na pôde Európskeho parlamentu dnes odhalili pamätník, na počesť zavraždeným novinárom zo Slovenska a Malty. Tri roky po vražde maltskej novinárky Daphne Caruana Galizie a dva roky po vražde slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej si ich takto uctila skupina poslancov Európskeho parlamentu, predstaviteľov Európskej komisie, a to za prítomnosti ich rodičov a blízkych.

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží apelovať na verejnosť aj v oblasti zdravého stravovania v kombinácií s pravidelným pohybom. Je partnerom mnohých športových aktivít a podujatí, podporuje však aj šikovných slovenských športovcov. Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková, aktuálne bojujúca o medaily na Majstrovstvách sveta v biatlone v Taliansku.

Vyzývame politikov a političky, aby nepoužívali dezinformácie v politickom súboji

Pár dní pred voľbami 50 osobností občianskeho a podnikateľského života posiela politikom výzvu s názvom Klamať sa nemá.

Vydavateľstvo Mladá fronta je v úpadku, rozhodol súd

Vydavatelství Mladá fronta a. s. je v úpadku. Věřitelé by měli pohledávky přihlásit do dvou měsíců, soud je přezkoumá v květnu.