Skylink: Skvelé pozeranie za skvelú cenu

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group S.A., informuje o špeciálnych akciách na mesiace október, november a december.


Skylink nadeľuje! Fanúšikovia kvalitných televíznych programov majú teraz možnosť objednať si balíčky Kombi a HBO so zľavou 25 %.
Skylink má dobrú správu pre všetkých, ktorí si radi oddýchnu a zabavia sa pri skvelých televíznych programoch v tej najlepšej kvalite! Stačí si objednať programový balíček Kombi na rok a namiesto dvanástich mesiacov zákazník zaplatí iba za deväť mesiacov. A v čom je balíček Kombi vlastne tak výnimočný? Nájdete v ňom 53 špičkových televíznych staníc v širokej škále žánrov, z toho jedenásť programov v HD kvalite. Iba teraz môžete získať ročný balíček Kombi za menej ako 11,80 € mesačne, čo je cena za balíček MULTI a získať tak viac programov za menej peňazí. Pokiaľ si zvolíte platbu prostredníctvom SIPO alebo Inkaso, neplatíte za balíček prvý mesiac a následne neplatíte ani v mesiacoch júl a august 2014.
Tato výnimočná akcia platí zároveň aj pre veľmi obľúbené balíčky HBO. Programy z ich ponuky si tak môžete v balíčkoch HBO Štandard a HBO MaxPack vychutnať so zľavou 25%. Novinkou navyše je, že program HBO HD je zaradený aj do balíčka HBO Štandard a tak si jeho špičkovú obrazovú kvalitu môžete v Skylinku vychutnávať už v obidvoch HBO balíčkoch.

Súčasne vám Skylink prináša aj zvýhodnenú ponuku vybraných satelitných prijímačov. Tieto môžete získať za jednu tretinu ich ceny, pokiaľ si objednáte ročné predplatné akéhokoľvek základného balíčka Skylink. Navyše môžete pri ich kúpe využiť aj akciu balíček Kombi s 25% zľavou! Tieto satelitné prijímače umožňujú príjem programov vo vysokom rozlíšení (HD), príjem programov vo formáte MPEG-4, sú zárukou stopercentnej funkčnosti služieb Skylink a zároveň pri týchto prijímačoch nie je potrebné zložité prelaďovanie, pretože všetky disponujú funkciou automatického ladenia a udržujú tak zoznam programov vždy v aktuálnom stave.