Skylink: Skvelé pozeranie za skvelú cenu

01.10.2013 11:35 | Tlačové správy | Skylink

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group S.A., informuje o špeciálnych akciách na mesiace október, november a december.

Skylink nadeľuje! Fanúšikovia kvalitných televíznych programov majú teraz možnosť objednať si balíčky Kombi a HBO so zľavou 25 %.
Skylink má dobrú správu pre všetkých, ktorí si radi oddýchnu a zabavia sa pri skvelých televíznych programoch v tej najlepšej kvalite! Stačí si objednať programový balíček Kombi na rok a namiesto dvanástich mesiacov zákazník zaplatí iba za deväť mesiacov. A v čom je balíček Kombi vlastne tak výnimočný? Nájdete v ňom 53 špičkových televíznych staníc v širokej škále žánrov, z toho jedenásť programov v HD kvalite. Iba teraz môžete získať ročný balíček Kombi za menej ako 11,80 € mesačne, čo je cena za balíček MULTI a získať tak viac programov za menej peňazí. Pokiaľ si zvolíte platbu prostredníctvom SIPO alebo Inkaso, neplatíte za balíček prvý mesiac a následne neplatíte ani v mesiacoch júl a august 2014.
Tato výnimočná akcia platí zároveň aj pre veľmi obľúbené balíčky HBO. Programy z ich ponuky si tak môžete v balíčkoch HBO Štandard a HBO MaxPack vychutnať so zľavou 25%. Novinkou navyše je, že program HBO HD je zaradený aj do balíčka HBO Štandard a tak si jeho špičkovú obrazovú kvalitu môžete v Skylinku vychutnávať už v obidvoch HBO balíčkoch.

Súčasne vám Skylink prináša aj zvýhodnenú ponuku vybraných satelitných prijímačov. Tieto môžete získať za jednu tretinu ich ceny, pokiaľ si objednáte ročné predplatné akéhokoľvek základného balíčka Skylink. Navyše môžete pri ich kúpe využiť aj akciu balíček Kombi s 25% zľavou! Tieto satelitné prijímače umožňujú príjem programov vo vysokom rozlíšení (HD), príjem programov vo formáte MPEG-4, sú zárukou stopercentnej funkčnosti služieb Skylink a zároveň pri týchto prijímačoch nie je potrebné zložité prelaďovanie, pretože všetky disponujú funkciou automatického ladenia a udržujú tak zoznam programov vždy v aktuálnom stave.

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.