Ako štýlovo nosiť mikinu a s čím ju kombinovať?

Ako štýlovo nosiť mikinu a s čím ju kombinovať? Zdroj foto: freepik.com

Časy, kedy bola mikina považovaná za kúsok oblečenia, ktorý je vhodný iba na športové aktivity sú už dávno preč. S troškou kreativity a bez väčšej námahy dokážete s kvalitnou mikinou vyskladať trendy a štýlový outfit, ktorý si môžete obliecť na akúkoľvek príležitosť. Prečítajte si naše tri inšpiratívne tipy na štýlové pánske outfity s mikinami.

 

Streetwearová klasika

Vďaka svojej univerzálnosti sa stala mikina základnom streetwearovej módy. Hľadáte inšpiráciu na konkrétny outfit? Tu je! Oblečte si bavlnenú oversized gucci mikinu čiernej farby v predĺženom strihu, pod ktorú si dáte biele basic tričko s krátkym rukávom.

Outfit ozvláštnite, v súčasnosti veľmi aktuálnymi, jogger bavlnenými nohavicami vo farbe khaki. Pokračujte pridaním zaujímavých doplnkov, ktoré priam kričia slovo streetwear - masívnu kovovú reťaz alebo štýlový farebný klobúk. Obujte si robustné tenisky v kontrastnej bielej farbe a voilà - trendy streetwarový look je na svete.

Športová elegancia

Že sa pánske mikiny nedajú zakomponovať do elegantne ladených outfitov je len dávny mýtus! Súčasná móda nemá žiadne hranice - záleží len na vašich osobných preferenciách.

Čo by ste povedali na kombináciu kvalitnej mikiny bez kapucne v krémovej farbe, pod ktorú si oblečiete bielu bavlnenú košeľu s golierom a dlhým rukávom? Outfit môžete doplniť dobre padnúcimi ľanovými nohavicami v úzkom strihu, ktorých spodnú časť si vyhrniete k členkom. Na nohy si obujete mokasíny z brúsenej kože, ktoré budú v kontrastnej hnedej farbe. Ako čerešničku na torte do výsledného outfitu zakomponujte aj jemné doplnky, napríklad kvalitný kožený opasok a hodinky. Štýlový look s elegantným nádychom je na svete a mýtus je úspešne vyvrátený!

Ako stvorená pre športové aktivity!

Čo sa týka športových outfitov, predpokladáme, že mikinu netreba nijako špeciálne predstavovať. Je však veľmi dôležité, aby bola vyrobená z kvalitných priedušných materiálov, vďaka ktorým bude, pri výkone akejkoľvek športovej aktivity, pre svojho nositeľa pohodlná.

Odporúčame čiernu mikinu s dlhým rukávom z polyamidu, ktorý vynikajúco odvádza pot kombinovať s funkčným tričkom a dlhými čiernymi teplákovými nohavicami. Podľa potreby a ročného obdobia, samozrejme, môžete tepláky vymeniť za krátke nohavice.

Mikina je skutočne univerzálny kúsok oblečenia, ktorý je možné nosiť na mnoho spôsobov. Aj napriek tomu, že nás čakajú teplejšie dni je skvelé mať vo svojom šatníku aspoň pár kusov - počasie nás totiž môže prekvapiť kedykoľvek.