Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom Foto: Made In Media

Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom

20.07.2016 16:18 | Tlačové správy | Made In Media

Blíži sa 3. ročník projektu Hermes Komunikátor roka, v ktorom sa rozhodne o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom. Hermes Komunikátor roka 2016 ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike.

O najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom rozhodnú samostatne výsledky z reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hodnotenie verejnosti
a organizátor projektu.

Reprezentatívny kvantitatívny prieskum realizuje prieskumná spoločnosť MEDIAN SK v období od januára 2016 do augusta 2016 na vzorke minimálne 8 000 respondentov. O poradí súťažných subjektov rozhodne spontánna znalosť ich komunikácie spriemerovaná s podporenou znalosťou. „Prieskum znalosti marketingovej komunikácie realizujeme približne desať rokov. Za ten čas sme mali možnosť veľakrát sledovať, ako jednotlivé komunikačné kampane zafungovali a teda, ako silnú priamu odozvu mali v znalosti u bežnej populácie. Niektoré prekvapili, niektoré sa odvíjali podľa očakávania. Ako to bude tento rok, sa ukáže čoskoro." – uviedol Ing. Luděk Rambousek, vedúci projektových manažérov MEDIAN SK.

O víťazoch v kategóriách: Bankovníctvo, Poisťovníctvo, Telekomunikácie, Obchodné reťazce bude rozhodovať aj verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania na web stránke www.cenyhermes.sk. „Hlasovanie bude prebiehať od 15. septembra do 15. októbra 2016," vyjadrila sa Jana Matovičová, konateľka usporadúvacej agentúry Made in Media, s.r.o. Aktuálne informácie a priebeh súťaže môžete sledovať na web stránke www.cenyhermes.sk a na Facebook fanpage Hermes Komunikátor roka.

Novinkou tohto ročníka je ocenenie Cena agentúry 2016, ktoré udelí organizátor súťaže. Ocenené budú najlepšie projekty v kategóriách: Krízová komunikácia, Starostlivosť o klienta, Najlepší interiér predajného priestoru, Najefektívnejšie využitie nových médií, Inovatívny marketingový prístup, Externá komunikácia. Do uvedených kategórií môže svoj projekt prihlásiť akákoľvek inštitúcia, nie len inštitúcie z nominovaných kategórií spomenutých vyššie. Prihlásený môže byť každý projekt, ktorého komunikačné aktivity prebiehali do septembra 2016. Prihlásiť projekt je možné najneskôr do 30. septembra 2016.

Vyhlásenie výsledkov súťaže Hermes Komunikátor roka 2016 o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom sa uskutoční 27. októbra 2016 v Bratislave.

Zoznam novinárov, ktorých lustrovali a sledovali, zostavil Kočner s Petrom Tóthom

„Lustrovanie 29 novinárov a ich 140 príbuzných vrátane zavraždeného Jána Kuciaka v policajných databázach nariadil aj zabezpečil Marian Kočner a sprostredkoval ho podnikateľ s väzbami na Smer Norbert Bödör. Vypovedal o tom bývalý šéf kontrarozviedky SIS a Kočnerov priateľ a spolupracovník Peter Tóth v prípade vyšetrovania lustrácií aj v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.“

Na nový videoklip Elánu sa pozrie prokuratúra, kritizujú ho aj Reportéri bez hraníc (VIDEO)

Nový videoklip skupiny Elán vyvolal mnohé kritické reakcie a to aj v zahraničí. Autor textu sa zviditeľnil už skôr" otváraním pomyselného nožíka" akonáhle zbadá odznak za Slušné slovensko.

Video, ktoré televízia zverejnila, ako turecký útok na Sýriu, je v skutočnosti cvičenie v USA

Americká televízia ABC News sa musela ospravedlniť za video.

Ruské sociálne siete špekulujú o smrti hlavného sponzora trollej farmy

Po ruských sociálnych sieťach kolujú špekulácie o smrti miliardára Jevgenija Prigožina, hlavného sponzora trollej farmy oficiálne Agentúry pre výskum internetu (AII) považovanej za ruské centrum pre výrobu lživých správ a šírenie spravodajských manipulácií, ktorá sídli v Petrohrade.

Novinári ostali zhrození z falošného videa s Trumpovými útokmi na médiá (VIDEO)

Združenie spravodajcov Bieleho domu (WHCA) odsúdilo falošné video, ktoré sa premietalo v Miami na politickej konferencii organizovanej stúpencami prezidenta Donalda Trumpa.

Bill Gates: Moja nová najobľúbenejšia kniha všetkých čias

„Brilantná, zrozumiteľne napísaná, dobre načasovaná kniha bohatá na fakty presvedčivo presadzuje racionálny humanizmus, ktorý je – ako sa ukazuje – úžasnou voľbou,“ oceňuje túto knihu New York Times.

Televízia vracia úder: športy a zápasy, ktoré nikde inde neuvidíte

September a prichádzajúca jeseň opäť lákajú športových fanúšikov, aby oprášili zabudnutý diaľkový ovládač a naplno sa vrátili k fandeniu svojim obľúbeným tímom.

Omšu za Karla Gotta videlo v českých televíziách 1,6 milióna ľudí (VIDEO)

Sobotňajšiu zádušnú omšu v katedrále sv. Víta na Pražskom hrade na uctenie pamiatky zosnulého speváka Karla Gotta sledovalo v Českej televízii a na Nove takmer 1,6 milióna divákov. Vyplýva to z informácií televízií.

Nahrávku Kočnera o vydieraní, vyhrážkach a miliónoch za Gorilu už skúma polícia (VIDEO)

Polícia sa chystá vypočuť bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku.

Jožo Ráž rok po vražde Kuciaka mieri pištoľou na hlavu zviazaného novinára (VIDEO)

V čase, keď po vražde novinára Jána Kuciaka vychádzajú najavo obludné spôsoby korupčného fungovania tohto štátu, aj spevák Jožo Ráž, ktorý je dlhodobý podporovateľ Smeru, predtým Vladimíra Mečiara a osobný priateľ Roberta Kaliňáka, prichádza so spoločenským posolstvom.