Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom Foto: Made In Media

Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom

20.07.2016 16:18 | Tlačové správy | Made In Media

Blíži sa 3. ročník projektu Hermes Komunikátor roka, v ktorom sa rozhodne o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom. Hermes Komunikátor roka 2016 ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike.

O najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom rozhodnú samostatne výsledky z reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hodnotenie verejnosti
a organizátor projektu.

Reprezentatívny kvantitatívny prieskum realizuje prieskumná spoločnosť MEDIAN SK v období od januára 2016 do augusta 2016 na vzorke minimálne 8 000 respondentov. O poradí súťažných subjektov rozhodne spontánna znalosť ich komunikácie spriemerovaná s podporenou znalosťou. „Prieskum znalosti marketingovej komunikácie realizujeme približne desať rokov. Za ten čas sme mali možnosť veľakrát sledovať, ako jednotlivé komunikačné kampane zafungovali a teda, ako silnú priamu odozvu mali v znalosti u bežnej populácie. Niektoré prekvapili, niektoré sa odvíjali podľa očakávania. Ako to bude tento rok, sa ukáže čoskoro." – uviedol Ing. Luděk Rambousek, vedúci projektových manažérov MEDIAN SK.

O víťazoch v kategóriách: Bankovníctvo, Poisťovníctvo, Telekomunikácie, Obchodné reťazce bude rozhodovať aj verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania na web stránke www.cenyhermes.sk. „Hlasovanie bude prebiehať od 15. septembra do 15. októbra 2016," vyjadrila sa Jana Matovičová, konateľka usporadúvacej agentúry Made in Media, s.r.o. Aktuálne informácie a priebeh súťaže môžete sledovať na web stránke www.cenyhermes.sk a na Facebook fanpage Hermes Komunikátor roka.

Novinkou tohto ročníka je ocenenie Cena agentúry 2016, ktoré udelí organizátor súťaže. Ocenené budú najlepšie projekty v kategóriách: Krízová komunikácia, Starostlivosť o klienta, Najlepší interiér predajného priestoru, Najefektívnejšie využitie nových médií, Inovatívny marketingový prístup, Externá komunikácia. Do uvedených kategórií môže svoj projekt prihlásiť akákoľvek inštitúcia, nie len inštitúcie z nominovaných kategórií spomenutých vyššie. Prihlásený môže byť každý projekt, ktorého komunikačné aktivity prebiehali do septembra 2016. Prihlásiť projekt je možné najneskôr do 30. septembra 2016.

Vyhlásenie výsledkov súťaže Hermes Komunikátor roka 2016 o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom sa uskutoční 27. októbra 2016 v Bratislave.

Polícia obvinila Roberta Fica (VIDEO)

Vyšetrovateľ obvinil predsedu Smeru v súvislosti s videom, v ktorom Robert Fico obhajoval Milana Mazureka z Kotlebovej ĽSNS.

Prokurátor prikázal vyšetrovateľom NAKA zaoberať sa videom Roberta Fica (VIDEO)

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry prikázal vyšetrovateľovi NAKA znovu sa zaoberať videom Roberta Fica.

Konšpirátori, šarlatáni, trollovia, hoaxy...

Práve vyšla nová kniha Prečo ľudia veria nezmyslom, ktorá sa zaoberá silou dezinformácií, fakenews, konšpiračných teórií, hoaxov, je o trolloch, postfaktutálnej dobe, šarlatánoch.

ČRo spustil nejväčší český audioarchív mujRozhlas

Český rozhlas spustil největší český audio archiv. V rámci projektu mujRozhlas bezplatně nabídne živé vysílání všech stanic, výběr archivních pořadů i audioprodukci vyrobenou pro on-line prostředí. Hlavním cílem projektu je zvýšení poslechovosti audio obsahu Českého rozhlasu na internetu, oslovení nového publika a zavedení nových technologických inovací.

4 tipy, ako mať Vianoce udržateľné. Ekologicky aj finančne

Hovorí sa, že Vianoce sú sviatky pokoja, no pri pohľade na preplnené obchody, parkoviská a všadeprítomné davy ľudí v predvianočnom období sa opak stáva pravdou. Môžu byť pre nás obdobím stresu, zhonu či konzumu a ich skutočný význam sa vytráca. Máme preto pre vás 4 tipy, ako prežiť Vianoce pohodovo, ale najmä udržateľne. Či už z pohľadu nášho životného prostredia alebo peňaženky.

Čmeliak Hanna od Erste Group: Ak si začnete veriť, dokážete aj nemožné (VIDEO)

Skupina Erste Group, ktorej patrí Slovenská sporiteľňa, prichádza pred Vianocami do všetkých štátov, v ktorých pôsobí, s vianočnými mini filmom o čmeliakovi Hanna, ktorý túžil lietať.

Rada stopla zmenu Lengyelovho rádia na Rádio Mária

Rádio Rocková republika, Rádia Aktuál, Rádio Jazz a nakoniec Rádio Mária Slovensko. Toto bol plánovaný údel frekvencií po Rockovej republike, ktoré pred 4 rokmi získal Martin Lengyel.

NAKA obvinila Martina Daňa z daňového podvodu, hrozí mu 5 rokov

Vyšetrovateľ NAKA obvinil Martina Daňa zo spáchania daňového podvodu, informovala dnes polícia.

CNN Prima News začne vysielať do apríla

Skupina Prima spustí svůj chystaný zpravodajský kanál do dubna příštího roku. Zpravodaje na začátku prosince přestěhovala do nového studia ve zrekonstruované budově v Praze Na Vinici a zahájila několikaměsíční testovací fázi.

Trumpov štáb nebude akreditovať reportérov Bloombergovej agentúry

Reportéri spravodajskej agentúry Bloomberg News patriaci miliardárovi a novému prezidentskému kandidátovi Michaelovi Bloombergovi už nebudú dostávať akreditácie na akcie volebnej kampane amerického prezidenta Donalda Trumpa.