Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom Foto: Made In Media

Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom

20.07.2016 16:18 | Tlačové správy | Made In Media

Blíži sa 3. ročník projektu Hermes Komunikátor roka, v ktorom sa rozhodne o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom. Hermes Komunikátor roka 2016 ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike.

O najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom rozhodnú samostatne výsledky z reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hodnotenie verejnosti
a organizátor projektu.

Reprezentatívny kvantitatívny prieskum realizuje prieskumná spoločnosť MEDIAN SK v období od januára 2016 do augusta 2016 na vzorke minimálne 8 000 respondentov. O poradí súťažných subjektov rozhodne spontánna znalosť ich komunikácie spriemerovaná s podporenou znalosťou. „Prieskum znalosti marketingovej komunikácie realizujeme približne desať rokov. Za ten čas sme mali možnosť veľakrát sledovať, ako jednotlivé komunikačné kampane zafungovali a teda, ako silnú priamu odozvu mali v znalosti u bežnej populácie. Niektoré prekvapili, niektoré sa odvíjali podľa očakávania. Ako to bude tento rok, sa ukáže čoskoro." – uviedol Ing. Luděk Rambousek, vedúci projektových manažérov MEDIAN SK.

O víťazoch v kategóriách: Bankovníctvo, Poisťovníctvo, Telekomunikácie, Obchodné reťazce bude rozhodovať aj verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania na web stránke www.cenyhermes.sk. „Hlasovanie bude prebiehať od 15. septembra do 15. októbra 2016," vyjadrila sa Jana Matovičová, konateľka usporadúvacej agentúry Made in Media, s.r.o. Aktuálne informácie a priebeh súťaže môžete sledovať na web stránke www.cenyhermes.sk a na Facebook fanpage Hermes Komunikátor roka.

Novinkou tohto ročníka je ocenenie Cena agentúry 2016, ktoré udelí organizátor súťaže. Ocenené budú najlepšie projekty v kategóriách: Krízová komunikácia, Starostlivosť o klienta, Najlepší interiér predajného priestoru, Najefektívnejšie využitie nových médií, Inovatívny marketingový prístup, Externá komunikácia. Do uvedených kategórií môže svoj projekt prihlásiť akákoľvek inštitúcia, nie len inštitúcie z nominovaných kategórií spomenutých vyššie. Prihlásený môže byť každý projekt, ktorého komunikačné aktivity prebiehali do septembra 2016. Prihlásiť projekt je možné najneskôr do 30. septembra 2016.

Vyhlásenie výsledkov súťaže Hermes Komunikátor roka 2016 o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom sa uskutoční 27. októbra 2016 v Bratislave.

Film Amnestie pripomenie najväčšiu väzenskú vzburu v Československu (VIDEO)

1. Film Amnestie pripomenie najväčšiu väzenskú vzburu v Československu (VIDEO)

Najväčšiu vzburu vo väzenskej histórii bývalého Československa stvárni pripravovaný film Amnestie režiséra Jonáša Karáska.

2. V aplikácii O2 Extra výhody najazdili vodiči takmer milión kilometrov a dostali za odmenu 2000 GB dát

Operátor O2 začiatkom apríla odštartoval v rámci svojej iniciatívy Dátuj zodpovedne kampaň Nebuď pirát, ktorej cieľom bolo upozorniť širokú verejnosť na nebezpečenstvo používania telefónov za volantom.

Cenu MTV za najlepší film získal film Avengers: Endgame (VIDEO)

3. Cenu MTV za najlepší film získal film Avengers: Endgame (VIDEO)

Hlavným víťazom tohtoročných filmových a televíznych cien stanice MTV sa stal superhrdinský epos Avengers: Endgame.

Redaktor Trendu je novým analytikom VÚB banky

4. Redaktor Trendu je novým analytikom VÚB banky

Redaktor Trendu nastúpil do VÚB banky, je novým členom analytického tímu banky.

NAKA robila domové prehliadky, ide o prípad sledovania novinárov (FOTO)

5. NAKA robila domové prehliadky, ide o prípad sledovania novinárov (FOTO)

Policajti NAKA dnes zasahovali v troch mestách. Zo zásahu zverejnili fotografie.

Slovensko má jedinečnú luxusnú knihu Harmónia veľkého sveta (VIDEO)

6. Slovensko má jedinečnú luxusnú knihu Harmónia veľkého sveta (VIDEO)

Pozrite si VIDEÁ, ako vyzerá jedna z najkrajších kníh 17.storočia, ktorá práve vyšla v exkluzívnom prevedení v slovenčine. Navyše vyšla ako moderné faksimile, čiže verná kópia originálu z roku 1661, doplnená o slovenský preklad latinského výkladu.

Vzniká nový film o Václavovi Havlovi, Olgu stvárni Anna Geislerová

7. Vzniká nový film o Václavovi Havlovi, Olgu stvárni Anna Geislerová

Na výročie okupácie Československa vojskami Varšavskej zmluvy sa začne natáčať film Havel.

Ivan Zach úplne ovládol televíznu skupinu Prima

8. Ivan Zach úplne ovládol televíznu skupinu Prima

Televizní skupinu Prima zcela ovládl Ivan Zach. Jeho firma THR Media koupila 75 procent v polovičním vlastníkovi Primy Denemo Media od Vladimíra Komára. V Denemo Media má přitom zbývající čtvrtinový podíl Zachova skupina GES, která zároveň už vlastní druhou polovinu Primy.

Asociácia vydavateľov tlače sa mení

9. Asociácia vydavateľov tlače sa mení

Minulý týždeň v stredu sa uskutočnilo valné zhromaždenie Asociácie vydavateľov tlače (AVT), na ktorom bola prijatá zmena stanov.

Jaromír Soukup rozbehol vlastný e-shop

10. Jaromír Soukup rozbehol vlastný e-shop

Ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup spustil vlastní internetový obchod.