Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom Foto: Made In Media

Opäť sa bude rozhodovať o najlepšej komunikácii so zákazníkom

20.07.2016 16:18 | Tlačové správy | Made In Media

Blíži sa 3. ročník projektu Hermes Komunikátor roka, v ktorom sa rozhodne o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom. Hermes Komunikátor roka 2016 ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike.

O najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom rozhodnú samostatne výsledky z reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hodnotenie verejnosti
a organizátor projektu.

Reprezentatívny kvantitatívny prieskum realizuje prieskumná spoločnosť MEDIAN SK v období od januára 2016 do augusta 2016 na vzorke minimálne 8 000 respondentov. O poradí súťažných subjektov rozhodne spontánna znalosť ich komunikácie spriemerovaná s podporenou znalosťou. „Prieskum znalosti marketingovej komunikácie realizujeme približne desať rokov. Za ten čas sme mali možnosť veľakrát sledovať, ako jednotlivé komunikačné kampane zafungovali a teda, ako silnú priamu odozvu mali v znalosti u bežnej populácie. Niektoré prekvapili, niektoré sa odvíjali podľa očakávania. Ako to bude tento rok, sa ukáže čoskoro." – uviedol Ing. Luděk Rambousek, vedúci projektových manažérov MEDIAN SK.

O víťazoch v kategóriách: Bankovníctvo, Poisťovníctvo, Telekomunikácie, Obchodné reťazce bude rozhodovať aj verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania na web stránke www.cenyhermes.sk. „Hlasovanie bude prebiehať od 15. septembra do 15. októbra 2016," vyjadrila sa Jana Matovičová, konateľka usporadúvacej agentúry Made in Media, s.r.o. Aktuálne informácie a priebeh súťaže môžete sledovať na web stránke www.cenyhermes.sk a na Facebook fanpage Hermes Komunikátor roka.

Novinkou tohto ročníka je ocenenie Cena agentúry 2016, ktoré udelí organizátor súťaže. Ocenené budú najlepšie projekty v kategóriách: Krízová komunikácia, Starostlivosť o klienta, Najlepší interiér predajného priestoru, Najefektívnejšie využitie nových médií, Inovatívny marketingový prístup, Externá komunikácia. Do uvedených kategórií môže svoj projekt prihlásiť akákoľvek inštitúcia, nie len inštitúcie z nominovaných kategórií spomenutých vyššie. Prihlásený môže byť každý projekt, ktorého komunikačné aktivity prebiehali do septembra 2016. Prihlásiť projekt je možné najneskôr do 30. septembra 2016.

Vyhlásenie výsledkov súťaže Hermes Komunikátor roka 2016 o najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom sa uskutoční 27. októbra 2016 v Bratislave.

Regionálni operátori žiadajú zopakovať výber šéfa Telekomunikačného úradu

Lokálni poskytovatelia telekomunikačných služieb na Slovensku požiadali v otvorenom liste vládu SR, aby neschválila návrh na predsedu Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb, ktorý chce na parlamentné hlasovanie predložiť ministerstvo dopravy.

Indická novinárka zverejnila svedectvo o hrôzach pandémie koronavírusu (VIDEO)

Suzuki Ertiga Barkhy Dutt prešla za stovku dní okolo 23 tisíc kilometrov. Indická novinárka na tejto dlhej ceste zaznamenávala utrpenie svojich chudobných spoluobčanov v mestách a dedinách za pandémie spôsobenej šírením koronavírusu. Na cestu sa vydala v marci, píše agentúra AFP.

Zabudnutý na zastávke, Telekom v reklame promuje nekonečné dáta (VIDEO)

Po spote s neposlušnou dátujúcou babičkou či závislým dedkom Telekom pokračuje v sérii humorných spotov.

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka sa stal Lukáš Diko

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka (ICJK) sa od 13. júla stal Lukáš Diko, ktorý prevzal vedenie redakcie občianskeho združenia.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.