AVION v Bratislave sa stal základňou Pokémonov

Od piatka 12. augusta 2016 po celý nasledujúci týždeň si budú môcť návštevníci nákupného centra Avion Shopping Park v Bratislave, Brne a v Ostrave užiť množstvo zábavy pri love Pokémonov a vyhrať desiatky cien.

Tie získajú najúspešnejší lovci, ktorí sa so svojimi úlovkami pochvália na Facebooku AVION SHOPPING PARK Bratislava.

Nákupné centrum AVION v Bratislave sa od dnes stáva základňou Pokémonov! Ich koncentrácia bude skutočne veľká. Všetci hráči, ktorí prepadli najpopulárnejšej interaktívnej hre súčasnosti, môžu v nákupných centrách Avion popustiť uzdu svojej hravosti a vyhrať super ceny.

„Počas leta sme chceli našim zákazníkom spríjemniť druhý mesiac prázdnin a využiť letné prázdniny hravou formou. Rozhodli sme sa, že na to využijeme skutočný fenomén – interaktívnu hru Pokémon Go, ktorá v posledných dňoch strhla doslova milióny ľudí po celom svete. Naši zákazníci si môžu loviť Pokémonov aj pri návšteve nášho nákupného centra. Hru im po celý nasledujúci týždeň spríjemníme zaujímavými výhrami," vyjadrila sa k letnej aktivite Andrea Aujeská, riaditeľka nákupného centra AVION v Bratislave.

Po celý týždeň bude AVION do priestoru svojho nákupného centra „vábiť" Pokémonov pomocou technológie Lure Module. Vábnička je pre hráčov bežne spoplatnená, no v priestoroch AVIONOV v Česku a na Slovensku bude fungovať zdarma. Hráči tak budú mať oveľa väčšiu šancu na úspešný úlovok. To však nie je zďaleka všetko!

Každý, kto svojho uloveného Pokémona v AVIONE odfotí a fotografiu nahrá na facebookový profil nákupného centra, bude zaradený do súťaže. Na každého desiateho súťažiaceho čaká výhra v podobe prenosnej nabíjacej stanice pre mobilné telefóny, lov Pokémonov totiž smartfóny vyčerpáva .
Ten, kto ako prvý uloví a odfotí Pikachu a fotku zverejní na facebookovej stránke AVIONU, dostane od nákupného centra navyše výhru 30 eur v podobe nákupných poukážok.

Súťaž pobeží sedem dní v troch nákupných centrách AVION v Bratislave, Brne a Ostrave. Denne bude v každom centre rozdaných desať cien. „Na podobné zábavné aktivity je AVION perfektným miestom. Disponujeme dostatočnou rozlohou, príjemným prostredím s možnosťou odpočinku, občerstvenia, dobitia mobilných telefónov a tiež priestorom na stretnutia nielen s ďalšími lovcami počas výcviku a súbojov Pokémonov," dodala Andrea Aujeská.