Markíza bude mať mimoriadnu diskusnú reláciu

Markíza bude mať mimoriadnu diskusnú reláciu Reprofoto Markíza

V upútavke na špeciálnu reláciu je napríklad Štefan Harabin, či Iveta Radičová.

 


Televízia Markíza bude mať v nedeľu mimoriadnu diskusnú reláciu s názvom Zrušenie Mečiarových amnestií. Relácia začne krátko popoludní o 13 hodine a potrvá približne hodinu a pol.

 Reprofoto Markiza

Televízia zatiaľ neprezradila mená "exkluzívnych" hostí. Mimoriadnu reláciu avizuje s viacerými spotmi, v ktorých vystupujú vtedajší poslanci František Mikloško, Irena Belohorcová, bývalý minister spravodlivosti Štefan Harabin, dnes redaktor Slobodného vysielača či Zem a vek, ktorý hovorí: „Názor politických idiotov ma nezaujíma. Amnestie sú nezrušiteľné," a bývalá premiérka Iveta Radičová: „Dôvodné podozrenie na účasti štátu na hrozných činoch je nevyhnutné napraviť." Televízia zatiaľ neoznámila mená hostí, nie je teda zrejmé, či tam budú prítomní práve Harabin a Radičová. V spotoch o amnestiách hovoria však aj specváci Ján Kuric, Otto Weiter a Celeste Buckingham či bývalý hokejista Jozef Golonka.

Reláciu bude moderovať Zlatica Švajdová Puškárová a Michal Kovačič. Televízia bude mať v relácii bývalých či súčasných politikov, ale prinesie názory na Mečiarove amnestie od iných osobností.

O amnestiách diskutovala aj RTVS, viacero diskusií na túto tému mala aj TA3, do jednej z nich pozvala aj hlavného aktéra Mečiarových amnestií bývalého premiéra Vladimíra Mečiara. V TV Markíza podľa informácií Omédiách.com Mečiar nebude.