Z RTVS odchádza Juraj Kadáš

Z RTVS odchádza Juraj Kadáš Foto: Archív J.K.

V RTVS sa postupne mení komunikačné oddelenie.

 


Z RTVS odchádza po Dominike Šulkovej aj PR manažér Juraj Kadáš, obaja sa vyjadrovali za RTVS za predchádzajúceho vedenia Václava Miku.

 

Dnes Kadáš poslal novinárom mail, v ktorom im oznámil, že 5. septembra v RTVS na základe vlastného rozhodnutia končí. „Chcem sa Vám všetkým srdečne a úprimne poďakovať za skvelú a profesionálnu spoluprácu, boli to pre mňa vzrušujúce, hektické, napínavé a nesmierne napĺňajúce roky. Bolo mi cťou počas uplynulých rokov mediálne reprezentovať verejnoprávne médium, nadobudol som tu množstvo nových kontaktov a spoznal skvelých ľudí a kolegov, na ktorých nikdy nezabudnem," napísal Kadáš a poďakoval Václavovi Mikovi, riaditeľke Sekcie marketingu a komunikácie Daši Matušíkovej a celému manažmentu RTVS za príležitosť pracovať a komunikovať v mene RTVS.

Odporúčame aj: Rezník dnes predstavil nových ľudí vo vedení RTVS

Novému generálnemu riaditeľovi Jaroslavovi Rezníkovi a jeho komunikačnému tímu zaželal veľa úspechov.

Odporúčame aj: Z RTVS s Mikom odišla Dominika Šulková

Kadáš prišiel do RTVS za Václava Miku. Na komunikačnom oddelení mal na starosti mediálnu podporu rozhlasových a televíznych formátov RTVS, strategické plánovanie PR a online komunikácie a administráciu sociálnych médií RTVS. V minulosti pracoval v PR agentúre Dynamic Relations a na tlačovom oddelení ministerstva pôdohospodárstva.

Novou hovorkyňou RTVS je Erika Rusnáková, ktorá v minulosti roky pracovala v TASR, inštitúcii, v ktorej šéfoval Rezník.