Markíza chystá Volebnú noc, prinesie exkluzívny prieskum (VIDEO)

Markíza chystá Volebnú noc, prinesie exkluzívny prieskum (VIDEO) Reprofoto Markíza

Televízia Markíza chystá na sobotu o 22:00 priamy prenos mimoriadnej relácie s názvom Prezidentské voľby 2019 - Volebná noc.


"Divákom krátko po uzatvorení volebných miestností prinesieme exkluzívne výsledky prieskumu, ktoré agentúra Focus zozbiera v posledných hodinách pred voľbami. Zároveň budeme počas volebnej noci prezentovať priebežné výsledky z údajov štatistického úradu. Naši redaktori sa budú naživo hlásiť z volebných centrál prezidentských kandidátov s aktuálnymi informáciami a prvými reakciami," povedal Tibor Mattyašovský, šéfredaktor spravodajstva TV Markíza.

Moderátori Zlatica Švajdová Puškárová a Michal Kovačič v štúdiu privítajú sociológa Martina Slosiarika a politického komentátora Mariána Leška, ktorí budú počas celej volebnej noci analyzovať a komentovať výsledky 1. kola voľby nového prezidenta Slovenskej republiky.
Mimoriadne volebné vysielanie bude mať aj RTVS a TA3.

Špeciálne volebné vysielanie bude na TV Markíza pokračovať aj v týždni pred konaním 2. kola prezidentských volieb. Na utorok, 26. marca 2019, so začiatkom o 21:40 je naplánovaný diskusný duel dvoch postupujúcich kandidátov, a v sobotu, 30. marca 2019 o 22:00, odštartuje ďalšie volebné štúdio, počas ktorého Slovensko spozná meno novej hlavy štátu.