Všetky televízie prinesú v nedeľu špeciálne diskusné relácie (VIDEO)

Všetky televízie prinesú v nedeľu špeciálne diskusné relácie (VIDEO) Ilustr.foto: Markíza

V súvislosti so situáciou ohľadom nákazy novým koronavírusom pripravili na nedeľu všetky celoplošné slovenské televízie špeciálne diskusné relácie.

V O 5 minút 12 na Jednotke sa v prvej časti relácie bude moderátor Marek Makara rozprávať s premiérom Petrom Pellegrinim a hlavným hygienikom Jánom Mikasom o boji so šíriacim ochorením COVID-19 na Slovensku – stav, prijaté opatrenia, pripravenosť všetkých zložiek štátu.

V druhej časti relácie bude debatovať s budúcim premiérom a predsedom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom o procese zostavovania novej vlády a jej pripravenosti na boj so šírením koronavírusu na Slovensku.

Odporúčame aj: Pozrite si 15 najčastejších mýtov, ktoré sa šíria v súvislosti s novým koronavírusom

V nedeľu odvysiela Markíza špeciálne vydanie Na telo.

Hosťami moderátora Kovačiča bude exministerka zdravotníctva Andrea Kalavská a Marek Krajčí, favorit hnutia OĽaNO na miesto šéfa tohto rezortu vo formujúcej sa vláde Igora Matovičaa Vladimír Krčméry, odborníkom na tropickú medicínu a infektológiu.

           
JOJ prinesie v nedeľu o 20:30 reláciu Koronavírus - Noviny špeciál. Témami relácie budú mimoriadne opatrenia, mimoriadne ohrozenie. "Do štúdiu nám o tom príde povedať samotný predseda vlády Peter Pellegrini,“ avizuje televízia.

Pandémii sa bude venovať aj relácia V politike na TA3 o 11:00.
Diskutovať príde Peter Pellegrini ale aj Eduard Heger, ktorý má byť ministrom zdravotníctva v novej vláde.

Vláda sa v nedeľu popoludní o 14.30 h zíde na mimoriadnom rokovaní. Vyhodnotí účinnosť doterajších opatrení, ktoré majú zabrániť šíreniu nového koronavírusu spôsobujúceho ochorenie COVID-19. Pellegrini pripustil, že kabinet by mohol opatrenia sprísniť.