Markíza, RTVS a TA3 budú naživo vysielať návrat hokejistov z Pekingu

Markíza, RTVS a TA3 budú naživo vysielať návrat hokejistov z Pekingu Foto: RTVS

Dnes sa na Slovensko vrátia bronzoví medailisti z Pekingu. Návrat slovenskej hokejovej reprezentácie prinesie Markíza a RTVS divákom exkluzívne naživo vo svojom vysielaní. Okrem množstva živých vstupov televízie pripravili pre divákov aj mimoriadne športové štúdio.

Televízia Markíza v utorok 22. februára 2022 operatívne zaraďuje do vysielania dve mimoriadne spravodajské relácie s názvom Bronzový sen. V priamom prenose v nich bude pokrývať návrat slovenskej hokejovej reprezentácie a následné oslavy. Mimoriadne relácie sú naplánované na 12:20 hod. a 15:25 hod.

„Naše štáby budú pripravené sprostredkovať všetko zaujímavé už z privítania bronzovej slovenskej hokejovej reprezentácie na letisku vo Schwechate a následne aj z centra Bratislavy, kde hokejisti absolvujú okružnú jazdu kabriobusom, z ktorého otvorenej strechy budú mávať fanúšikom, pričom hlavná časť osláv má nasledovať po 15:30 hod. na Námestí SNP,“ povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza.
Zo štúdia v Záhorskej Bystrici budú mimoriadne relácie moderovať Zlatica Švajdová Puškárová a Jana Hospodárová. Priamo v štúdiu moderátorky privítajú bývalého slovenského hokejového reprezentanta Mariána Gáboríka a v živom vstupe sa spoja napríklad s Mariánom Hossom.

Mimoriadne živé vstupy by mali na športovom okruhu RTVS :Šport odštartovať okolo 13.00 h príchodom slovenskej hokejovej reprezentácie na letisko vo Schwechate. Následne bude pripravený štáb pred Zimným štadiónom Ondreja Nepelu, odkiaľ bude odvysielaný aj mediálny brífing. Okolo 15.00 h odštartuje športové štúdio so živými vstupmi a prenosom z tlačovej konferencie. Zo štúdia v Mlynskej doline sa divákom prihovorí Oľga Konečná a priamo zo štúdia na zimnom štadióne Ľuboš Hlavena. V štúdiu privítajú aj hostí a vysielanie doplnia aj dokrútky z historických hokejových momentov aj aktuálnych výkonov v Pekingu. Po oficiálnom mediálnom brífingu sa hokejisti presunú na Námestie SNP v Bratislave, kde sa zvítajú s fanúšikmi.

„Sme technologicky pripravení na kompletné pokrytie cesty našich bronzových chlapcov z letiska až na námestie. Divákom tak chceme priniesť komplexný zážitok z návratu našej hokejovej reprezentácie,“ povedal riaditeľ sekcie športu Matej Hajko.

Návrat hokejistov bude naživo prinášať aj TA3. Spravodajská televízia bude mať živé vstupy počas vysielania a zároveň bude v Štúdiu s hosťom komentovať cestu hokejistov v autobuse. TA3 prinesie aj živé vysielanie z osláv na Námestí SNP.