Na Markíze dnes mimoriadna relácia s Matovičom, Polnišovou a ďalšími hosťami (VIDEO)

Na Markíze dnes mimoriadna relácia s Matovičom, Polnišovou a ďalšími hosťami (VIDEO) Reprofoto Markíza

Dnes večer, vo štvrtok 26. marca, odvysiela Markíza so začiatkom o 20:30 ďalšie vydanie spravodajského špeciálu Koronavírus: Mimoriadna relácia.

O tom, ako zmenia náš bežný život opatrenia proti koronavírusu, sa Zlatica Švajdová Puškárová v štúdiu porozpráva s premiérom Igorom Matovičom.

Moderátorka sa spojí aj s Viliamom Doničom z Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, ktorý divákom porozpráva o unikátnej 5-krát účinnejšej ventilačnej metóde vyvinutej slovenskými vedcami, o ktorú je záujem aj v USA.

Ako prežíva tieto neľahké dni a čo jej v tejto dobe pomáha, prezradí obľúbená herečka Petra Polnišová. Podnikateľ roka 2018 a zakladateľ komunitnej organizácie „Kto pomôže Slovensku“ Šimon Šicko spolu s manželkou porozprávajú, akými prostriedkami môžeme dnes pomáhať tým slabším v boji proti koronavírusu.

Čo zažívajú Slováci v najviac zasiahnutých európskych krajinách Španielsku a Taliansku? Aj to sa diváci dozvedia v dnešnej mimoriadnej relácii, ktorá prinesie aj reportáž o slovenskej pacientke chorej na koronavírus.