Slovak Telekom, Digi Slovakia a T-Mobile rozširujú svoje partnerstvo s Discovery Inc. Bude aj Eurosport 4K

Slovak Telekom, Digi Slovakia a T-Mobile rozširujú svoje partnerstvo s Discovery Inc. Bude aj Eurosport 4K

Slovak Telekom, Digi Slovakia a T-Mobile Czech Republic, nadviazali strategické partnerstvo so spoločnosťou Discovery, vďaka ktorému operátori ponúknu divákom okrem prémiového obsahu dostupného na kanáloch Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Fine Living, Investigation Discovery, Discovery Science a Discovery Turbo Extra taktiež špeciálny vzdelávací obsah dostupný cez VOD služby a Eurosport 4K.

V ponuke bude prémiový športový obsah ako štyri tenisové Grand Slamy, ATP turnaje, najväčšie cyklistické preteky roku vrátane Tour de France alebo Olympiády. Tentošportový obsah bude v budúcnosti dostupný aj v UHD kvalite.

Discovery ponúka známe programy zachytávajúce skutočný svet, ako sú Zlatá horúčka (Golden Rush, DC), Zničená minulosť (Blowing Up History, DC), NASA & SpaceX: Cesta do budúcnosti (NASA & SpaceX: Journey to the Future, DC), Dr. Pimple Popper (TLC), 90 dní do svadby (90 Day Fiancé, TLC), Ako si vybrať správne šaty (Say Yes to the Dress, TLC) alebo Bizarné jedlá s Andrewom Zimmernom (Bizarre Foods with Andrew Zimmern, Travel Channel).

„Z nášho rozšíreného partnerstva s T Mobile Czech Republic, Slovak Telekom a Digi Slovakia sme naozaj nadšení. Nachádzame sa v situácii, kedy ľudia omnoho viac ako predtým potrebujú kvalitný obsah, a my sa tešíme z množstva populárnych programov a významných športových udalostí, ktoré sa znovu vrátia na obrazovky,“ povedala Lucie Bayer, Senior Manager, Distribution & Business Development Discovery CEEMCA. „Náš rozsiahli vzdelávací obsah bude novo dostupný na vyžiadanie. Uspokojí každú zvedavú myseľ, či už ide o fanúšikov známych tvári z programov MythBusters (Boriči mýtov) alebo Irwinovci, o nadšencov do staviteľstva, vedy alebo detských kuchárskych súťaží alebo divákov zaujímajúcich sa o prvé pristátie na Mesiaci. Vďaka budúcemu spusteniu kanálu Eurosport 4K na českom a slovenskom trhu dokážeme uspokojiť divácky dopyt po prémiovom obsahu v tej najlepšej kvalite.“

„Máme radosť, že ako najväčší slovenský multimediálny operátor a najrýchlejšie rastúci hráč na poli TV služieb v Českej republike môžeme svojim zákazníkom ponúknuť možnosť sledovať širokú paletu exkluzívnych a originálnych programov z oblasti dokumentaristiky, životného štýlu, filmov a samozrejme aj bohatý športový obsah na kanáloch Eurosport. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu, vrátane nového vzdelávacieho obsahu v našej videotéke a na nový Eurosport 4K,“ povedal Andrej Miklánek, vedúci televízneho obsahu a rozvoja TV služieb v spoločnostiach Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic.