Prémiové Vianoce: DIGI rozdáva FIT hodinky k objednávkam balíka prémium

Prémiové Vianoce: DIGI rozdáva FIT hodinky k objednávkam balíka prémium Foto: DIGI Slovakia

DIGI predstavuje zákazníkom okrem svetového športu aj širokú ponuku filmových, dokumentárnych, hudobných, ale aj detských programov pre celú rodinu. To všetko na viac ako 110 programoch balíka Premium, ku ktorému teraz dostanete v DIGI darček – FIT hodinky zadarmo. Pri využití bonusu na inštaláciu zákazníci neplatia za satelit ani zriadenie služby. Navyše, televízia aj internet je v DIGI bez viazanosti.

PREMIUM TV PONUKA A FIT HODINKY AKO DARČEK

DIGI na záver roka odmeňuje zákazníkov, ktorí si objednajú balík Premium na satelite, káblovke alebo internete.

„Počas vianočnej kampane máme pripravených viac ako 3 000 hodiniek, ktoré darujeme zákazníkom pri novej objednávke balíka Premium. Toto platí pre nových, ako aj existujúcich zákazníkov. V období, keď radi obdarúvame svojich blízkych, zákazníci tieto darčeky určite privítajú,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja.

Súčasťou TV balíka Premium je viac ako 110 televíznych programov, z čoho je viac ako 44 kanálov v HD kvalite. V rámci tejto programovej ponuky nechýbajú výnimočné kanály, ktoré u konkurencie nenájdete. Zákazníci si môžu vychutnať až 14 športových programov vrátane DIGI Sportu a Premier Sportu, 11 detských kanálov vrátane Ťuki TV, obľúbené programy Discovery a Eurosport, Folkloriku či dokumentárny BBC Earth a mnohé ďalšie. To všetko už od 13,60 EUR mesačne.

DIGI zákazníkom naďalej ponúka televíziu a internet bez viazanosti. Zároveň pri využití bonusu zákazník neplatí na úvod žiadne poplatky za inštaláciu či satelit.

Všetky informácie o vianočnej kampani sú dostupné na: www.digislovakia.sk/premiove-vianoce-na-digi