UPC mení Horizon GO na UPC TV

UPC mení Horizon GO na UPC TV Foto: UPC

Mobilná aplikácia od operátora UPC, ktorú zákazníci poznali pod názvom Horizon GO, mení názov na „UPC TV“. S novým názvom sľubuje operátor viacero vylepšení aplikácie a inovovaný dizajn.

„Doterajšia aplikácia Horizon GO bola určená pre malé zariadenia, ako je mobil či tablet, a aplikácia Horizon TV zasa pre väčšie zariadenia (Android TV, Apple TV). Jedným z cieľov tejto zmeny je zjednotiť názov aplikácie pre všetky platformy a súčasne posilniť prepojenie značky UPC s jej TV aplikáciou. Nová UPC TV aplikácia prináša celý rad vylepšení, ktoré s novým dizajnom ponúkajú dokonalý divácky zážitok a to tak doma, ako i na cestách po celom Slovensku, ale aj vo všetkých krajinách Európskej únie,“ povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Ceny aj balíčky, či programová ponuka, ostávajú bez zmeny. "Dátový tok UPC TV aplikácie je rovnako ako u predošlej verzie výrazne vysoký, umožňujúci najvyššiu kvalitu sledovania aj dátovo najnáročnejších programov, ako sú športové prenosy. Dátový tok sa pohybuje v rozmedzí od od 3 Mbit/s pre SD kanály, do 7 Mbit/s pre HD kanály, takže si fanúšikovia môžu v najvyššej kvalite vychutnať napríklad aj nadchádzajúce zápasy našej hokejovej reprezentácie. Aplikáciu si zákazníci môžu stiahnuť na Google Play a na App Store," píše UPC v tlačovej správe.