Zákazníci Antiku nakoniec o Markízu neprídu

Zákazníci Antiku nakoniec o Markízu neprídu

Spoločnosť ANTIK a Markíza sa dohodli na pokračovaní spolupráce.

Po oznámení Markízy o ukončení spolupráce s operátorom Antik Telecom sa situácia zmenila. Šéfovia oboch spoločností dnes oficiálne oznámili, že „majú záujem na pokračovaní zmluvnej spolupráce za dodržiavania zmluvných podmienok“ a zákazníci operátora o ponuku Markízy a jej sesterských kanálov neprídu.

„Spoločnosť MARKÍZA - SLOVAKIA (Markíza) má záujem o dlhodobú spoluprácu pri šírení svojho portfólia produktov televíznej zábavy pre všetkých slovenských divákov. Základným predpokladom je plnenie štandardných zmluvných podmienok platných pre všetkých operátorov. Záujmom spoločnosti ANTIK Telecom (ANTIK) je pokračovať v dobrej spolupráci s Markízou, pričom vidí veľký priestor do budúcnosti aj pri spoločnom prinášaní nových typov služieb s využitím technologického potenciálu spoločnosti a skúseností z globálneho trhu, k prospechu všetkých divákov," píšu v spoločnom vyhlásení.

Dodávajú, že generálni riaditelia spoločností Markíza Peter Gažík a ANTIK Igor Kolla tak môžu spoločne ubezpečiť svojich divákov a klientov, že po tom, čo boli vykonané právne kroky, budú klientom ANTIKU všetky programové služby Markízy aj naďalej poskytované bez prerušenia aj po 30. novembri 2023.

Markíza začiatkom novembra oznámila, že odstupuje od zmlúv o distribúcii programových služieb so spoločnosťami Antik Telecom a DSI DATA. Pred pár dňami podobnú dohodu uzavrela Markíza aj so zástupcami spoločnosti DSI DATA.