JOJ bude mať nový seriál Rok koňa

JOJ bude mať nový seriál Rok koňa Foto: JOJ

Natáčať sa začalo v lete, vypomáhajú kaskadéri.

 

 

Televízia JOJ pripravuje nový „romantický rodinný seriál s prvkami dobrodružstva" názvom Rok koňa, inšpiroval sa čínskym horoskopom, ktorý označuje tento rok za rok koňa. Ako píše televízia v podkladoch pre obchodných partneroch, je to „silná romantická lovestory dvoch hrdinov, ktorú sa podarí naplniť až po niekoľkých generáciách."

Seriál chce byť „vizuálne najkrajším a realizačne najvýpravnejším seriálom, aký sa na slovenskom televíznom trhu doteraz vysielal."

Na čele je výrobného tímu je kreatívna producentka Danica Haláková, výkonným producentom je Palo Polner, režisérom Braňo Mišík.

„Príbeh sa odohráva v prostredí statku uprostred Malých Karpát. Oživená tradícia chovu koní sa prelína dejom seriálu ako symbol lásky k prírode a harmonického spolužitia s ňou. Oproti nim je postavená moc konzumného bohatstva, korupcie a malých aj veľkých zločinov," charakterizuje seriál televízia.

Počas nakrúcania zastupovali počas jazdy na koni hercov kaskadéri.

Foto: JOJ

Hoci seriál sa začal natáčať len koncom júna, televízia avizuje, že na obrazovke sa objaví už čoskoro. Koľko bude mať dielov, televízia neprezradila.

JOJ už má jeden romantický pokus za sebou, minulý rok sa opakovane pokúsila nasadiť romantický seriál Klan. Na obrazovke JOJ prežil len niekoľko dielov.