JOJ prinesie na jeseň vlastný seriál Dr. Ema

JOJ prinesie na jeseň vlastný seriál Dr. Ema

Rodinný seriál bude mať 14 dielov.

 

 

Hlavnú postavu psychologičku Emu Liškovú obsadí Soňa Norisová, ktorá ako lekárka navštevuje mnoho klientov.

„Poznajú ju nielen ako skvelú psychologičku, ale aj ako autorku článkov v známom ženskom časopise, v ktorom ozrejmuje vzťahy cez ženský pohľad na vec. Klienti prichádzajú za Emou riešiť svoje problémy týkajúce sa rodiny, vzťahov, starostí s dospievajúcimi deťmi," charakterizuje postavu televízia.

Hlavnú dejovú líniu tvorí vždy jeden rozhovor z poradne.

Matku Emy Helu, ktorá vždy rozmýšľa zdravým sedliackym rozumom, hrá Zuzana Krónerová. Pôvodne sa mal v seriáli objaviť aj Peter Marcin, televízia si to však s jeho obsadením rozmyslela.
Partnera Emy Tomáša hrá Milo Kráľ, dospievajúcu dcéru Simonu (Natália Germániková).

V seriáli si zahrá aj Zuzana Haasová, ktorá bude mať pauzu v Paneláku. Prvý diel odvysiela JOJ 4. septembra.

Noticka k prvému dielu:
Všetko o mužoch, ženách a ich vzťahoch vie Dr. Ema Lišková. Teda, aspoň si to jej klienti a čitatelia myslia. Ona sama vie, že recept na trvalý vzťah nemá nikto.
Ema je pre svojich klientov často záchranou, dokáže ich nasmerovať tak, aby svoj problém vyriešili. V osobnom živote si však pomôcť nevie. Tak ako na všetko, aj na Emin život má svoj názor jej mama Hela, ktorá jej ochotne ponúkne rady skúsenej ženy. Dlhoročný partner Tomáš Eme vyčíta, že na rozdiel od klientov ho vôbec nepočúva. Ani Táňa, najlepšia kamarátka a šéfredaktorka časopisu, pre ktorý Ema píše, ňou často nevie pohnúť. Stredobodom Eminho vesmíru je dcéra Simona, ktorá už dávno nie je bábätko. Dospieva a zažíva prvú lásku, s čím sa Ema bude musieť zmieriť.
Slovenský rodinný seriál (2014). Námet: K. Cibulková, T. Oľhová, P. Graus, M. Šifra. Scenár: K. Cibulková, T. Oľhová, P. Graus.

Hrajú: Soňa Norisová, Zuzana Kronerová, Natália Germániová, Milo Kráľ, Zuzana Haasová, Pavel Višňovský a ďalší. Réžia: Roman Fábian