Repríza Hornej Dolnej porazila novinku JOJ Svet podľa Evelyn

Repríza Hornej Dolnej porazila novinku JOJ Svet podľa Evelyn Foto: JOJ

Epizóda komédie televízie Markíza v stredu večer s názvom Guláš dosiahla druhý najvyšší rating aj trhový podiel od štartu aktuálnej série.

V cieľovej skupine 12-54 sa stal najsledovanejším programom dňa a v čase vysielania tak podľa vyjadrenia Markízy porazil konkurenčnú talentovú šou Česko Slovensko má talent.

V tejto cieľovej skupine dosiahla Horná Dolná druhý najvyšší rating od štartu aktuálnej série 13,8% a trhový podiel 36,6%.

Nadpriemerné čísla mala aj nasledujúca reprízová epizóda Hornej Dolnej (rating 8,6%/share 29,8% v 12-54), ktorá v čase súbežného vysielania porazila nový sitkom televízie JOJ Svet podľa Evelyn, oznámila Markíza. Presne čísla, ako skončila premiéra jej novinky, nám JOJ neposkytla.

Svet podľa Evelyn je nový sitcom ktorý avizovala televízia už na jar, no na obrazovku sa dostal až teraz. „Hlavnou hviezdou a najdôležitejšou osobou, okolo ktorej sa to všetko točí, je známa internetová komička Evelyn. Kto by nepoznal dievčinu a jej kultové video so stratenými kunami v Chorvátsku?" píše o novinke JOJ. Podrobnosti o komédii.

Najsledovanejším programom dňa v univerzálnej cieľovej skupine 12+ sa s 681-tisíc divákmi stali včera Televízne noviny.