Marianna Ďurianová bude možno tvárou RTVS

Marianna Ďurianová bude možno tvárou RTVS Foto: Markíza

  Bývalá moderátorka televízie Markíza Marianna Ďurianová bude možno novou tvárou RTVS.

 "Ďurianová bude od januára novou moderátorkou športu na verejnoprávnej RTVS," napísal web Denníka N. Informácia o nástupe Ďurianovej sa šíri aj vo vnútri RTVS s tým, že nie je vylúčené, že po návrate športovej moderátorky Jarmily Lajčákovej Hargašovej  Ďurianová sa zo športu presunie k moderovaniu Správ RTVS.

Požiadali sme o stanovisko RTVS.

"RTVS rokuje s viacerými známymi osobnosťami, ktorí majú záujem pôsobiť v RTVS, a nie je to len oblasť športu," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková. "Áno, s Ďurianovou rokujeme o spolupráci, no žiadna dohoda zatiaľ nepadla," dodala.

Odporúčame aj: Ďurianová sa v správach lúčila s divákmi. Markíza s ňou už nie

Ďrianová bola dlhoročná moderátorka Televíznch novín Markízy - s prestávkou na materskej až do roku 2014, keď sa rozhodla prestúpiť do televízie JOJ. V tom čase však v JOJ skončil generálny riaditeľ František Borovský a nové vedenie JOJ sa s Ďurianovou na plánovanej spolupráci nedohodlo. Od roku 2015 moderovala bulvárne správy Nového Času. Je partnerkou Romana Doležaja, ktorý je obvinený z vydierania a lúpeže, za čobol odsúdený na 3,5 roka nepodmienečne. Je spájaný so zločineckou vetvou skupiny piťovcov. Podľa informácií Plus 7 dní Doležaj bol súčasťou organizovanej skupiny, ktorej členovia sú obvinení zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, vydierania, lúpeže, poisťovacieho podvodu a poškodzovania cudzej veci. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia aj 15 rokov.