Ďurianová sa v správach lúčila s divákmi. Markíza s ňou už nie

Ďurianová sa v správach lúčila s divákmi. Markíza s ňou už nie

Keď sa nedávno lúčila Martina Šimkovičová pred odchodom na materskú dovolenku s divákmi Televíznych novín, kolega Patrik Švajda jej v živom vysielaní poďakoval aj za celú redakciu a dal jej kyticu. Pri rozlúčke Ďurianovej sa niečo podobné nezopakovalo. Žiadna kytica, ani priania od kolegu.

 


Marianna Ďurianová dnes večer (v nedeľu) moderovala posledné Televízne noviny. Na konci správ sa moderátorka rozlúčila s divákmi slovami: „Ja sa s vami z obrazovky televízie Markíza lúčim. Ďakujem za vašu priazeň a želám vám všetko dobré. Majte sa krásne." Televízii neďakovala. Jej kolega Jaroslav Zápala na jej rozlúčkové slova podobným spôsobom ako nedávno Švajda nereagoval.

 

Televízia sama informovala o odchode Ďurianovej koncom januára v tlačovej správe, kde jej poďakoval šéf televízie Mathias Settele aj šéf spravodajstva Henrich Krejča.

Dlhoročná tvár Televíznych novín bola viac ak orok na materskej dovolenke. Len krátko potom, ako sa na obrazovku vrátila, rozhodla sa ísť ku konkurencii, do televízie JOJ, kde dostala ponuku od generálneho riaditeľa Františka Borovského. Ten však minulý týždeň na pozícii šéfa JOJ Group skončil. Televízia už na otázky, či moderátorka z Markízy nastúpi do JOJ, aj keď sa vedenie zmenilo, neodpovedala.

Odporúčame aj: Borovský skončil. JOJ má nového šéfa

Hoci Ďurianová ešte celý mesiac po oznámení prestupu pracovala pre Markízu, JOJ ju už bohato promovala na sociálnej sieti. Aj samotný František Borovský na webe JOJ. Dokonca cez fotku Ďurianovej si televízia naháňala like na Facebooku, pričom použila oficiálnu fotografiu z Markízy.