Marta Jančkárová: RTVS nevedie žiaden džihád voči Smeru Ilustr. foto: RTVS

Marta Jančkárová: RTVS nevedie žiaden džihád voči Smeru

Plus Jeden Deň má novú šéfredaktorku Foto: Archív A.J.

Printovú divíziu vydavateľstva Spoločnosť 7 Plus posilňuje Andrea Jovanovič, Nancy Závodská bude riaditeľkou printových médií.

 

 


„Spoločnosť 7 Plus má od 17. februára novú riaditeľku printových médií. Na tento post nastupuje Nancy Závodská, ktorá vo svojej novej funkcii bude svoju pozornosť venovať predovšetkým rozvoju printových titulov vydavateľstva," pre Omédiách.com to oznámila Miroslava Bothgálová, marketingová riaditeľka vydavateľstva.

Na miesto šéfredaktorky denníka Plus Jeden Deň nastupuje Andrea Nováková Jovanovič, ktorá má niekoľkoročné skúsenosti z riadiacich pozícií viacerých printových médií, pracovala vo vydavateľstve Bauer Media, kde bola šéfredaktorkou časopisu Rytmus života. Predtým bola hovorkyňou Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Do konca augusta 2007 viedla z pozície zástupkyne šéfredaktora oddelenie prominenti v denníku Nový Čas. „Je uznávanou odborníčkou v oblasti bulvárnych printových médií," hodnotí ju Spoločnosť 7 Plus.

Nancy Závodská pôsobí vo vydavateľstve dlhé roky. Pod jej vedením bol okrem iného v roku 2006 uvedený na trh denník Plus Jeden Deň, kde po celý čas pôsobila ako šéfredaktorka.

„Naše vydavateľstvo je najväčší slovenský mediálny dom. V rámci vydavateľstva máme 20 printových titulov a 35 samostatne predajných špeciálov. Vytvorenie pozície riaditeľa printových médií je preto logickým krokom," hovorí Mirjana Hron Sikimič, generálna riaditeľka vydavateľstva.

O výmene na poste šéfredaktora Plus Jeden Deň sa hovorí už niekoľko týždňov. Nepotvrdenú informáciu, že dnes došlo k výmene na poste šéfredaktorky, priniesol Trend.