Orange vylepšuje balík Love a prináša nové atraktívne kombinácie hlasových paušálov a služieb na optike

Orange vylepšuje balík Love a prináša nové atraktívne kombinácie hlasových paušálov a služieb na optike Foto: Orange

Nová konvergentná ponuka pod názvom Love Fiber je prirodzenou odpoveďou na vylepšenú televíziu, ako aj hlasových paušálov Go od Orangeu. Zákazníci v jednom balíku od jedného operátora môžu získať tú najlepšiu kombináciu mobilných aj fixných služieb, ktoré pokryjú potreby celej domácnosti za výhodné ceny a k tomu množstvo ďalších výhod.

 

Po uvedení najzábavnejšej Orange TV s exkluzívnym obsahom a zatraktívnení hlasových paušálov Go, Orange vylepšuje aj svoju ponuku vopred nakombinovaných mobilných a fixných služieb v jednom balíku, ktoré zákazníci už rok poznajú pod názvom Love.

„Orange už dávno nie je iba mobilný operátor. Zákazníci chcú mať svoju domácnosť vybavenú tými najkvalitnejšími fixnými službami a my im ich chceme a vieme ponúknuť. A keďže si uvedomujeme, že budúcnosť je práve v spájaní mobilných a pevných služieb do jednej ponuky, sme radi, že im postupne vďaka aktivitám, ktoré sme realizovali nedávno, môžeme v jednom prehľadnom a výhodnom balíku ponúknuť to najlepšie, čo máme a zároveň si posilniť aj naše postavenie na konvergentnom trhu,“ uviedol Pavol Lančarič, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Orange Slovensko.

Love Fiber s mobilnými a fixnými službami v štyroch variantoch

Ponuka Love Fiber obsahuje kombináciu hlasového paušálu Go, vysokorýchlostného optického internetu a televízie na optike s exkluzívnym obsahom. Okrem toho, že s balíkom Love Fiber získajú zákazníci do domácnosti všetko, čo potrebujú, Orange ich odmení aj niekoľkými atraktívnymi benefitmi. Zákazníci k svojmu hlasovému Go paušálu, ktorý je súčasťou balíka Love Fiber, automaticky získajú každý mesiac dvojnásobnú porciu mobilných dát. Televíziu im vylepší Balík HBO spolu s kanálom Orange Sport na tri mesiace ako darček a zároveň sa môžu tešiť aj z dotácie na zariadenia až do výšky 240 eur. Navyše, každý zákazník si môže do rodiny zobrať až tri akékoľvek ďalšie hlasové Go paušály so zľavou 25 % z mesačného poplatku.

Keďže každá domácnosť má iné potreby, zákazníci majú možnosť výberu zo 4 balíkov. Každý z nich je označený číselnou hodnotou na základe výslednej ceny mesačných poplatkov za konkrétny balík – Love Fiber 30 €, Love Fiber 40 €, Love Fiber 50 € a Love Fiber 60 €. 

 

 

Orange myslí aj na tých zákazníkov, ktorí nové zariadenie nepotrebujú a tým pádom benefit dotácie nevyužijú. Takíto zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre balík Love Fiber 30 € alebo Love Fiber 40 €, získajú automaticky benefit v podobe Balíka HBO alebo Orange Sport stanice až na 24 mesiacov zadarmo. V prípade kúpy balíkov Love Fiber 50 € alebo Love Fiber 60 € dá Orange zákazníkom oba spomínané Balíky na 24 mesiacov zadarmo. Samozrejme, aj títo zákazníci majú nárok na ďalšie až tri ľubovoľné hlasové paušály Go so zľavou 25 % z mesačného poplatku pre svojich blízkych.

Odporúčame aj: Orange prináša nové Go paušály s väčšou porciou dát a službou Navzájom zadarmo už od 15 eur

Odmena aj pre zákazníkov, ktorí si chcú balík Love vyskladať sami

Orange odmeňuje aj tých zákazníkov, ktorí si chcú sami nakombinovať hlasový paušál s niektorou z fixných služieb na optike. V prípade, že zákazník aktuálne už niektorý z hlasových paušálov od Orangeu v minimálnej hodnote 10 eur mesačne využíva a dokúpi si k nemu fixnú službu na optike, získa navyše 1 GB dát na internet v mobile. Ak sa zákazník rozhodne pre kombináciu ktoréhokoľvek hlasového paušálu Go a fixnej služby na optike, automaticky mu Orange zdvojnásobí predplatené mobilné dáta v rámci ponuky Môj balík Love.

Surfovanie na optike až do 1 Gbit/s

Pre zákazníkov služieb na svojej optike pripravil Orange aj vyššie rýchlosti internetu. Nová doplnková služba Zrýchlenie na 1 Gbit/s prináša možnosť využívať internet s teoretickou rýchlosťou sťahovania dát až do spomínaného 1 Gbit/s a uploadom do 150 Mbit/s. Služba je k dispozícii pre každého zákazníka ku všetkým programom optického internetu Home Fiber, vrátane najnižšieho variantu Basic. Pri programe Basic môže zákazník zvýšenie rýchlosti do 1 Gbit/s využívať za mesačný poplatok 15 €, k variantu Optimal ho získa za 10 € mesačne a zvýšenie na 1Gbit/s k optickému internetu vo variante Premium stojí 5 € mesačne. Zrýchlenie na 1 Gbit/s môžu rovnako využiť aj zákazníci biznis variantu služby – k programu FiberNet Biznis alebo FiberNet Biznis plus je k dispozícii za 1 € mesačne. Služba je bez viazanosti a zákazník neplatí ani žiaden aktivačný poplatok.