Spoznajte víťazov Digital PIE 2018 už tento piatok!

Spoznajte víťazov Digital PIE 2018 už tento piatok!

II. ročník súťaže digitálneho marketingu Digital PIE, ktorú organizuje Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) v spolupráci s organizátorom RULEZZ konferencií TheMarketers.biz, vyvrcholí slávnostným odovzdávaním cien už tento piatok 2. marca v MLYNICI v Bratislave.

 

V súťaži sa tento rok stretlo rekordný počet prihlásených prác – spolu 160 projektov. To je o 37% viac ako vlani (116 prihlásených prác), hoci vo vlaňajšom pilotnom ročníku mohli súťažiť projekty za obdobie 2015 – 2016. Rástol i počet prihlasovateľov, a to z 35 na 40. Najväčší záujem bol o kategóriu Idea, kde tento rok súťažilo spolu 62 prác, druhou v poradí bola kategória Performance (53 prác), nasledovala Execution s 45 prihláškami.

„Potešilo nás, že súťaž Digital PIE v tomto roku vyvolala ešte vyšší záujem agentúr ako v roku minulom. Vďaka všetkým za takto prejavenú dôveru, chceme ju nesklamať. Už v tomto ročníku sme pripravili novú súťažnú kategóriu RISING STARS, v rámci ktorej chceme upriamiť pozornosť na nadpriemerné výsledky aj malých digitálnych agentúr s ročným obratom do 200-tisíc EUR, “ dodáva Pavol Kubán, priezident ADMA.

Okrem hlavných súťažných kategórií porota na svojom zasadaní 15. februára rozhodla aj o udelení nových ocenení. V spolupráci so Združením pre internetovú reklamu IAB Slovakia Digital PIE po prvýkrát odovzdá aj špeciálne ocenenie pre slovenské médiá s výnimočným prínosom v internetovej reklame a rozvoj internetového trhu. Súťaž Digital PIE pamätala aj na menšie digitálne agentúry.

Predpredaj lístkov na slávnostné odovzdávanie Digital PIE nájdete TU. Tešíme sa na vás už tento piatok v jedinečných industriálnych priestoroch MLYNICE v Ružinove!