365.invest má nového člena predstavenstva

365.invest má nového člena predstavenstva Foto: 365.bank

Do predstavenstva správcovskej spoločnosti prichádza jeho nový člen. Je ním Matej Godál, ktorý bude zodpovedný za oblasť riadenia financií, portfólio manažmentu, reportingu a spracovateľského centra.

Matej Godál sa v septembri stal tretím členom predstavenstva spoločnosti 365.invest spolu s Gabrielom Balogom, jeho predsedom a CEO 365.invest ako aj Jurajom Bielikom, ktorý zodpovedá za oblasť riadenia investícií špeciálnych fondov nehnuteľností.
„Je to už viac ako rok od transformácie našej bankovej skupiny. V tomto momente vstupujeme do ďalšej fázy rozvoja spoločnosti ako aj prerozdelenia kompetencií v rámci jej vedenia. Zodpovednosť za portfólio a financie ako aj ďalšie zložky fungovania 365.invest tak preberá ako nový člen predstavenstva Matej Godál a touto cestou mu gratulujem k zvoleniu. Čaká nás množstvo výziev a verím, že v tejto zostave spolu s našimi kolegami budeme spoločne ešte viac napredovať,“ hovorí Gabriel Balog, CEO 365.invest.

Ivana Kubisová, ktorá bola pôvodne ako členka predstavenstva zodpovedná za oblasť spravovania financií preberá po úprave štruktúry vedenia spoločnosti funkciu Head of Finance.

Matej Godál prichádza do spoločnosti z externého prostredia. Dlhoročne profesionálne pôsobil v medzinárodných finančných inštitúciách, v posledných rokoch najmä v Českej republike, kde prešiel viacerými pozíciami v divízii financií, najmä oblasťami treasury a investovania.