Novou PR manažérkou Tesca je bývalá novinárka

Novou PR manažérkou Tesca je bývalá novinárka Foto: Tesco

Komunikačné oddelenie v obchodnom reťazci Tesco na Slovensku má novú manažérku PR a externej komunikácie spoločnosti. Stala sa ňou bývalá novinárka Mária Zerzanová.

Úlohou Zerzanovej bude komunikovať s médiami, pripravovať komunikačné stratégie a podporovať projekty spoločenskej zodpovednosti Tesca, informuje spoločnosť v tlačovej správe. 

„Pozíciu som prijala s výzvou aj rešpektom. Mojím cieľom bude posilniť kvalitu komunikácie a podporiť informovanie verejnosti o množstve prospešných projektov, na ktorých Tesco pracuje,“ povedala Zerzanová.

Mária Zerzanová šesť rokov pracovala vo vydavateľstve News and Media Holding. Písala hlavne pre Plus jeden deň. Venovala sa prevažne témam v oblasti zdravotníctva a ekonomiky. Predtým niekoľko rokov pôsobila v zahraničí, pracovné skúsenosti získala v Kanade, na Novom Zélande či v Spojenom kráľovstve. Vyštudovala slovenský jazyk a literatúru na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici, študovala na Univerzite v slovinskej Ľubľane a masmediálnu komunikáciu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave.

Najnovšie