Best FM od dnes s moderátormi z rádia Viva

Best FM od dnes s moderátormi z rádia Viva Foto: Best FM

Best FM rozširuje svoje vysielanie a moderátorský tím. Vo vysielaní štartuje moderovaný denný blok „Dobrý deň s Evou Peterovou". Moderátorský tím sa rozrastá aj o Petru Podkonickú a Ďura Turisa z rádia Viva.

Obaja moderátori budú spolu moderovať popoludňajšiu show „Popoludnie s Petrou a Ďurom". "Po 10 rokoch v éteri som si povedal, že sa konečne môžem rozhodnúť aj srdcom. Dostal som skvelú možnosť pokračovať v popoludňajšej show s kolegyňou Peťou", uviedol Ďuro Turis.

"Po viac ako mesiaci mimo éteru mi začal chýbať mikrofón, kontakt s poslucháčom, čaro živého vysielania a veľa dobrej muziky – všetko, čo je na Best FM", povedala Petra Podkonická.

Rádio Best FM netají, že chce byť nasledovníkom rádia Viva.

Viac: Rádio Best FM chce byť novou Vivou

Dvojica moderátorov bude popoludňajšiu show vysielať každý pracovný deň od 14:00 do 18:00. Počuť ich bude aj v Československom odvare, ktorý bude na programe každý pracovný deň od 18:00 do 19:00.

K zmenám dochádza aj v dennom vysielaní. Od 3. februára pribudne vo vysielaní moderovaný blok „Dobrý deň s Evou Peterovou", ktorý bude nasledovať po „Dobrom ráne s Ďurom Šimkom". Denný blok sa bude vysielať každý pracovný deň od 10:00 do 14:00. Best FM tak rozšíri celodenné moderované vysielanie od 6:00 do 19:00.

Rozšírenie vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM, píše rádio v tlačovej správe.