V seriály Nikdy ťa neopustím sú tieto slovenské hlasy hlavných hrdinov

V seriály Nikdy ťa neopustím sú tieto slovenské hlasy hlavných hrdinov Foto: TV Doma

Na TV Doma 19. marca začína nová romantická turecká telenovela NIkdy ťa neopustím.

 

Nikdy ťa neopustím - Tolgahan Sayışman a Amine Gülşe Foto: Instagram

O čom je seriál?

Yiğit (Tolgahan Sayışman) je veľmi úspešný podnikateľ, ktorý neverí v lásku. Je totiž zodpovedný za nehodu, po ktorej jeho žena Iclal (Şafak Pekdemir) upadla na niekoľko rokov do kómy. Bojuje s tým tak, že popiera vôbec jej existenciu a ich malý synček Mert (Poyraz Bayramoğlu) verí, že jeho mama je v nebi. Ale Yiğitov život sa radikálne otočí, keď spozná Nur (Amine Gülşe), do ktorej sa zamiluje. Tá jeho city opätuje a, nevediac o existencii İclal, prijíma jeho žiadosť o ruku. V deň ich svadby sa však Iclal preberie z kómy. Prekazí šťastie Nur a Yiğita? 

 Odporúčame aj: Na TV Doma ide nový turecký seriál Nikdy ťa neopustím, prinášame podrobnosti

Foto: Global Agency


Úlohu Nur stvárni 24-ročná herečka a modelka Amine Gülşe. V slovenskom znení jej prepožičia svoj hlas herečka Miroslava Belencová, ktorú nahovorila aj hlas Ferihy z rovnomenného seriálu.

 

Foto: Global Agency/JOJ

Hlavného mužského hrdinu Yiğita si zahrá 36-ročný herec a model Tolgahan Sayışman. Jeho budete počuť v slovenskom jazyku s hlasom slovenského herca Petra Krajčoviča, ktorý svoj hlas prepožičal napríklad aj Kemalovi v tureckom seriálovom hite Nekonečná láska.

 

Foto: Global Agency/JOJ


Dôležitú rolu v seriáli zohrá aj Yigitova (ex)manželka İclal, ktorú stvárni herečka Şafak Pekdemir. V slovenčine jej prepožičia hlas dabingová herečka Lívia Bielovič.

Foto: Global Agency/JOJ