Na TV Doma ide nový turecký seriál Nikdy ťa neopustím, prinášame podrobnosti

Na TV Doma ide nový turecký seriál Nikdy ťa neopustím, prinášame podrobnosti TV Doma

Na TV Doma 19. marca začína nová romantická turecká telenovela Nikdy ťa neopustím (v origináli Asla Vazgeçmem).


Seriál televízia vysiela od pondelka až do štvrtka o 20.30.

 
V hlavných rolách sa predstavia Amine Gülşe ako hlavná ženská hrdinka Nur a Tolgahan Sayışman v ústrednej mužskej role Yiğita. Nur prichádza do Adana z Istanbulu, aby našla dobrú prácu. Tu sa stretnete s Yiğitom Kozanom, ktorý sa stane láskou jej života a zmení jej život.

Príbeh má 59 dielov a vysiela sa aj v susednom Poľsku, taktiež v Bulharsku.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Nikdy ťa neopustím

AmineGülşe (narodená 30. apríla 1993) je švédsko-turecká herečka, modelka a majiteľka titulu krása, ktorá sa narodila a vyrastala vo Švédsku. Bola korunovaná Miss World 2014 a reprezentovala svoju krajinu na súťaži Miss World 2014.
Gulseova matka je z Izmira v Turecku a jej otec je iracký Turkmén z Kirkúku v Iraku. Má brata menom Şahan Gülşe. Narodila sa vyrastala v Göteborgu, Švédsko.

Foto: TV Doma

 

V súčasnosti žije v Istanbule v Turecku, kde pracuje ako herečka a modelka. Zúčastnila sa tureckých televíznych seriálov v roku 2015 Nikdy sa nevzdala. Od roku 2017 chodí futbalista Mesut Özil.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Nikdy ťa neopustím

O čom je telenovela?

Niekto má v živote veľké šťastie a lásku spozná už ako tínedžer, iný na ňu čaká o čosi dlhšie... A potom sú tu ľudia ako Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman), ktorí sú presvedčení, že lásku nenájdu nikdy, pretože buď vôbec neexistuje alebo si ju skrátka nezaslúžia. Lenže... Čo ak sa mýlia? Yiğitov problém, alebo presnejšie jeho najväčší problém, spočíva tom, že sa s touto predstavou zžil natoľko, že pred rokmi súhlasil s návrhom svojej ráznej a ambicióznej tety Aytül (Ayşegül Günay) a oženil sa s jej dcérou İclal (Şafak Pekdemir), svojou sesternicou, hoci ju nemiloval. Ako mnoho iných vecí v jeho živote, bol to istým spôsobom len obchod – rodinný majetok tak ostal v rodine...

TV Doma

 

No žiť v lži sa nedá večne, a tak frustrovaný a nešťastný Yiğit napokon dospel k nevyhnutnému rozhodnutiu, že rozvod bude tým najlepším a najčestnejším rozhodnutím preňho, pre İclal, ktorej nikdy nebude môcť dať svoju lásku, po ktorej tak veľmi túži, i pre ich malého synčeka Merta (Poyraz Bayramoğlu). İclalina hysterická reakcia však zničila nielen jeho a jej život. Ten sa totiž v dôsledku tragickej nehody na tri roky akoby úplne zastavil. Presne toľko totiž İclal strávila v kóme.

Lenže keď sa z nej konečne prebrala, v čo už okrem jej mamy temer nik neveril, svet už nebol úplne taký, ako ho poznala. Do Yiğitovho života totiž medzičasom vstúpila láska v podobe krásnej, láskavej a temperamentnej Nur (Amine Gülşe). Láska spaľujúca a vášnivá, a zároveň úprimná a prekvapivo hlboká. Láska, ktorá len krátko po ich zoznámení spojila ich životy manželským sľubom. Láska, o ktorej İclal nič nevie, pretože vedieť nesmie. Ťažké zranenie hlavy a dlhý pobyt v kóme ju totiž pripravili o pamäť a jej najmocnejším putom s minulosťou je muž, ktorý v nej pre ňu bol všetkým... Jej manžel.

Yiğit sa síce s ohľadom na milovaného syna, odporúčania lekárov a nátlak svokry rozhodne súhlasiť s boľavou šarádou – predstierať, že sú stále manželia -, kým sa İclal celkom neuzdraví, no vzdať sa svojho nového šťastia po boku Nur odmieta. Aj keby zamrzlo samo Peklo, nikdy ju neprestane milovať. Nikdy sa jej nevzdá. Nikdy ju neopustí.