Kto je kto v seriáli Nikdy ťa neopustím

Kto je kto v seriáli Nikdy ťa neopustím Foto: TV Doma
Na TV Doma 19. marca začína nová romantická turecká telenovela NIkdy ťa neopustím.
Kto je kto v seriáli Nikdy ťa neopustím (herci a obsadenie):
 
Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman)
Žiadnej žene, hocako krásnej, sa nepodarilo prebudiť jeho srdce... Až vďaka Nur konečne pochopí, čo vlastne láska znamená.

Foto: Global Agency

Nikdy veľmi nerozumel tomu, prečo ľudia bez rozdielu veku, postavenia či inteligenciu strácajú hlavu kvôli láske. Z veľmi prozaického dôvodu... On sám totiž jej neopakovateľnému kúzlu zatiaľ ešte nikdy nepodľahol. Žiadnej žene, hocako krásnej, sa nepodarilo prebudiť jeho srdce – dokonca ani jeho prvej manželke İclal. Vzal si ju z mnohých dôvodov, no láska medzi nimi, žiaľ, nebola. A nedostavila sa ani po narodení ich rozkošného synčeka Merta, ktorý sa preňho nadlho stal úplne všetkým... Kým nestretne Nur. Pretože až vďaka nej konečne pochopí, čo vlastne láska znamená a prečo sú z nej všetci tak vedľa.

Odporúčame aj: Na TV Doma ide nový turecký seriál Nikdy ťa neopustím, prinášame podrobnosti

Nur Kozanová (Amine Gülşe)
Láska, akú dosiaľ nepoznala, zaplaví jej neskúsené srdce rovnako nečakane a ničivo ako cunami a obráti celý jej život hore nohami.

Foto: Global Agency

Hoci jej prvé stretnutie s príťažlivým Yiğitom má od romantiky naozaj poriadne ďaleko, jeho spôsoby sa jej ani zamak nepáčia, a považuje ho len za rozmaznaného zbohatlíckeho synčeka, ktorý nevie čo od dobroty a ktorému šťastie vložili sudičky do kolísky už krátko po narodení, netrvá dlho a začne podliehať jeho šarmu. Láska, akú dosiaľ nepoznala, zaplaví jej neskúsené srdce rovnako nečakane a ničivo ako cunami, zbaví ju zvyčajnej ostražitosti a obráti celý jej život hore nohami. A to už je i tak komplikovaný viac ako dosť - aj ona totiž do manželstva, rovnako ako po uši zamilovaný Yiğit, vstupuje s tajomstvom, o ktorom jej láska nevie...

Odporúčame aj: V seriály Nikdy ťa neopustím sú tieto slovenské hlasy hlavných hrdinov

İclal Kozanová (Şafak Pekdemir)
Stratila tri roky života v dôsledku tragickej dopravnej nehody, ktorú – hoci vtedy šoféroval Yiğit – sama spôsobila.

Foto: Global Agency

Je mladá, krásna a vďaka extrémne ctižiadostivej matke, ktorá je pripravená ísť kedykoľvek hoc aj cez mŕtvoly, aj veľmi, veľmi bohatá. No nič z toho jej však nedokázalo zaručiť šťastie, po ktorom túžila a stále túži zo všetkého najviac... Stratila tri roky života v dôsledku tragickej dopravnej nehody, ktorú – hoci vtedy šoféroval Yiğit – sama spôsobila. Na jej veľkú smolu po mame zdedila to najhoršie čo mohla... No kým jej mama Aytül je zjavne pripravená hoc i obrátiť naruby nebo a peklo, aby jej milovaná dcéra dostala všetko, na čo si zmyslí, İclal svojho syna vníma ako mimoriadne otravný prívesok, ktorý jej nekonečne lezie na nervy snahou získať si jej pozornosť a náklonnosť. Nemá ho rada, nevie si k nemu nájsť cestu a zjavne o to ani nestojí – aj keď Mert je zrejme jediným kľúčom k srdcu jej manžela Yiğita, ktoré İclal až chorobne túži vlastniť. No márne.

Mert Kozan (Poyraz Bayramoğlu)
Jeho život sa zmenil s príchodom láskavej a citlivej Nur, ktorá sa rmu rýchlo dostala pod kožu a neplánovane sa stala... Jeho pestúnkou.

Foto: Global Agency

To najdôležitejšie v živote, žiaľ, krásny chlapček, ešte nespoznal... To, ako chutí materinská láska. Pre svojho otca sa nadlho stal úplne všetkým, preto sa mu snažil sa mu kompenzovať stratu matky - čo mu však, možno tak trochu paradoxne, vo viacerých ohľadoch skôr uškodilo ako prospelo. Pretože Mertov život na rozľahlej usadlosti Kozanovcov tak začal nápadne pripomínať život bezbranného vtáčatka lapeného v zlatej klietke, ktorému nikdy nebude dopriate vzlietnuť. Všetko sa to však zmenilo s príchodom láskavej a citlivej Nur, ktorá sa rozkošnému chlapčaťu rýchlo dostala pod kožu a neplánovane sa stala... Jeho pestúnkou.

Aytül Demirerová (Ayşegül Günay)
Stelesnením všetkého, čím v živote opovrhuje, čo jej kole oči a čoho sa bojí ako čert kríža, je žena. Nur.

Foto: Global Agency

Ťažko odhadnúť, či bola vždy taká arogantná, krutá a pripravená ísť aj cez mŕtvoly, keď to uzná za vhodné, alebo či ju tak zmenila nejaká tragédia, ktorá navždy poznačila jej život i charakter... Isté je len to, že hoci má dve deti, stredom jej vesmíru ju len dcéra İclal. A tiež to, že vo svojich prioritách má absolútne jasno a nikomu nedovolí, aby jej akýmkoľvek spôsobom skrížil plány, nech už sa týkajú čohokoľvek. A ak sa predsa len nájde niekto, kto sa opováži urobiť to a vzdorovať jej vôli, nemilosrdne ho zničí, rozdrví jeho život, sny i túžby na márne kúsky, až z neho zostane len tieň človeka, ktorým kedysi bol! Teda, presnejšie, ju. Pretože stelesnením všetkého, čím v živote opovrhuje, čo jej kole oči a čoho sa bojí ako čert kríža, je žena. Nur.

Nazan Kozanová (Yonca Cevher)
Jej, ale i jej blízkym by sa žilo oveľa ľahšie, keby si aspoň trochu dávala pozor na ústa a uvedomila si, že nie je stredom vesmíru!

Foto: Global Agency

Yiğitova švagriná patrí k ženám, ktoré si právom zaslúžia prívlastok bosorka! Nielenže každému závidí a nikomu nič nedopraje, ale navyše nad každým a všetkým neustále ohŕňa a všetko, aj čo sa jej netýka, pohŕdavo komentuje. Skrátka a dobre, možno by sa jej, ale i jej blízkym, žilo oveľa ľahšie, keby si aspoň trochu dávala pozor na ústa a uvedomila si, že nie je stredom vesmíru! No ako mnohí nepríjemní ľudia, nie je taká úplne bezdôvodne. Hlboko v srdci je totiž veľmi nešťastná, pretože jej život je jedna veľká prehra – v dome, v ktorom mala byť po vydaji paňou, je dnes len o čosi viac ako slúžka a jej túžba po dieťati, žiaľ, tiež ostáva nenaplnená...

Cahit Kozan (Tugay Mercan)
Jediným naozaj svetlým bodom jeho života je aférka s krásnou mladou ženou, ktorú vzhľadom na okolnosti musia obaja držať v tajnosti...

Foto: Global Agency

Zakríknuto a nepriebojne pôsobiaci muž je síce synom jednej z najbohatších rodín v krajine, no i tak mu veľmi nie je čo závidieť... Doma mu robí zo života peklo manželka, vďaka ktorej je v podstate nonstop pod papučou, v práci sa voľky-nevoľky musí zmieriť s nie práve dych vyrážajúcim postom, pretože hoci je z bratov starší, vedenie rodinnej spoločnosti pripadlo Yiğitovi. Vlastne, keď sa to tak vezme, jediným naozaj svetlým bodom jeho života je aférka s krásnou mladou ženou, ktorú vzhľadom na okolnosti musia obaja držať v tajnosti...