Hudbu k Uhorčíkovi naspievali Heľenine oči. Natáčal sa na neuveriteľnom mieste (VIDEO)

Hudbu k Uhorčíkovi naspievali Heľenine oči. Natáčal sa na neuveriteľnom mieste (VIDEO) Foto: JOJ

Nový komediálny seriál Uhorčík, sprevádza aj veľa hudby. Titulnú skladbu, ktorá má rovnomenný názov – Uhorčík, vytvorila kapela Heľenine oči, ktorá ju už hráva aj po koncertoch a zaradila ju aj na svoj album.

 „Pesnička vznikla v porovnaní s ostatnými pomerne rýchlo – dokončil som ju s hudbou aj s textom za tri dni. Bolo to dôsledkom toho, že som sa pár dní predtým rozprával s mojím kamarátom Reném Štúrom, ktorý mi opísal svoj nápad na nový zbojnícky seriál. Takže som mal tému, ktorá ma bavila – vtedy sa mi pesničky vymýšľajú dobre a rýchlo,“ povedal frontman kapely Martin Mihalčín. „Málokedy sa mi stalo, že by som sa pri vymýšľaní textu uchechtával tak, ako pri tomto. Následne som pieseň s mojimi šikovnými chlapcami z kapely Heľenine oči dal do finálnej podoby, dodal Mihalčín.

Videoklip sa nakrúcal počas výroby seriálu Uhorčík v prostredí Malej Fatry – národnej prírodnej rezervácii Chleb. „Okrem toho sú v ňom zábery zo seriálu Uhorčík, ktorý uvidia diváci na televízii JOJ a nakrúcal sa v okolí Lozorna a Stupavy,“ vysvetlil Mihalčín.

Odporúčame aj: Na JOJ prichádza komédia Uhorčík, s nápadom prišiel jeden z hercov (VIDEO)

Autorom videoklipu je režisér seriálu Uhorčík – Michal Židzik. O dronové zábery sa postaral Dominik Šuplata. „Reakcie sú zatiaľ veľmi pozitívne, posledné dva roky sme túto pieseň hrali naživo v rámci našich koncertov na festivaloch. Diváci sa bavili, niektorí nám dokonca povedali, že je to ich obľúbená pesnička z albumu Vajco, v rámci ktorého sme ju vydali,“ povedal Mihalčín, ktorý v seriáli zahral zbojníka Ilčíka.