Kto je kto v seriáli Bodka - herci aj psík (FOTO)

Kto je kto v seriáli Bodka - herci aj psík (FOTO) Foto: JOJ

Robo Jakab hrá novom seriáli Bodka hlavnú úlohu - policajného vyšetrovateľa Šimona Malíka. Avšak nedarí sa mu ani pracovne, ani súkromne. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Kto je kto v novom seriáli (postavy a obsadenie):

ŠIMON Malík (Robo Jakab)
Vyšetrovateľ na policajnom oddelení. Komplikovaný a nezodpovedný. Životom sa len tak plantá. Ani v súkromí, ani v práci mu nejde karta. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je.

BODKA (Hlavne psík Orina a Luna)
Detektív Bodka nemá žiadne super psie schopnosti, nešprintuje ako Usain Bolt, nepreskakuje štvormetrové ploty, ani jazykom neodbalí žemľu z alobalu. Ako on sám tvrdí, nie že by to nedokázal, ale považuje to za podradné činnosti určené pre cvičené opičky. Jeho detektívne schopnosti spočívajú skôr v jeho výnimočných mentálnych schopnostiach a skvelej intuícii.

KAPITÁN Plátek

Foto: JOJ

Šéf kriminalistického oddelenia. Na svoj post sa nevypracoval svojím potenciálom, ako skôr lojalitou a schopnosťou prispôsobiť sa všetkým a všetkému. Alibista a zmätené indivíduum. Občas splieta dve na tri. Trochu hajzlík, trochu dobrák. Ako mu to práve vyhovuje.

Odporúčame aj: V seriáli Bodka si zahralo až 150 psíkov. Koľkí hrali Bodku, ktorý psík zomrel a kde sa seriál natáčal? (VIDEO)

MAREK Elveš (Marián Labuda)

Foto: JOJ

Popletený podporučík. Po príchode Bodku na stanicu sa miesto Šimona stáva práve Elveš outsiderom a fackovacím panákom. Šimon si preto Elveša berie pod patronát.

Odporúčame aj: JOJ prichádza s novým seriálom Bodka, JOJ ho avizovala už pred dvoma rokmi (VIDEO)

IGOR Demján (Ondrej Kovaľ)

Hlavný Šimonov protivník. Hviezda policajného oddelenia, psovod. Namyslený a egoistický panáčik, ktorý má krytie od otca. Ten je v meste váženým človekom, ktorý hýbe nitkami. Po príchode Bodku na policajné oddelenie začne Demján zažívať horšie časy.

Foto: JOJ

Suseda HELGA Arwayová (Zuzana Vačková)

Foto: JOJ

Bláznivá, ale dobrácka suseda, majiteľka kocúra Hectora, s ktorým mal Bodka odjakživa problém. Žije sama, zarába si výkladom kariet, numerológiou, predajom liečivých byliniek a kameňov. Je to šarlatánka, čo sama vie. Túži stať sa kabaretnou umelkyňou – vie obstojne tancovať aj spievať!