Program 5. ročníka Hudobných cien rádia Europa 2

Rádio Europa 2 už tento týždeň ocení tých najlepších interpretov zo slovenskej, ale aj zahraničnej hudobnej scény. 5. ročník udeľovania Hudobných cien sa odohrá v Ateliéri Babylon vo štvrtok 24. mája 2018.


Nenormálne dobré rádio aj tento rok organizuje jedinečný multimediálny event v jednom z bratislavských klubov. Hudobní priaznivci sa tak môžu priamo zúčastniť odovzdávania cien a koncertov, vychutnať si atmosféru a zabaviť sa spolu s rádiom a jeho moderátormi. Prichystaný je nabitý program plný hudobných vystúpení.

Už 18:30 sa otvoria brány klubu pre všetkých fanúšikov, ktorí si môžu kúpiť vstupenky v sieti ticketportal.sk.

O 19-tej hodine začne hrať DJ Stanley a už o 20:00 odštartuje odovzdávanie Hudobných cien. Vyhlasovanie víťazov obohatia vystúpenia interpretov ako - Šorty, Emma Drobná, King Shaolin, Dominika Mirgová, Majself, Peter Pann a Mišo Biely, ktorí sa takisto postarajú o jedinečnú zábavu. Po odovzdaní ocenení budú nasledovať tri exkluzívne koncerty obľúbených interpretov - Ego, Kali a Celeste Buckingham.

Súčasťou programu je aj live vystúpenie Milana Lieskovského a Ladislava Rychtárika, ktorí predstavia spojenie elektronickej hudby a bicích nástrojov.
O výhercoch Hudobných cien mohli rozhodnúť poslucháči prostredníctvom hlasovania na webe rádia www.europa2.sk do 14. mája.
Poslucháči, ktorí sa nebudú môcť zúčastniť samotného eventu, si môžu zapnúť priamy prenos v rádiu, videostream na webe rádia alebo sledovať dianie zo zákulisia prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Instagram.