O2 a ďalšie firmy sa spojili, aby si pripomenuli hodnoty 17. novembra

O2 spoločne s ďalšími firmami sa rozhodli tento rok spojiť sily, aby sme si všetci spoločne pripomenuli 17. november 1989 - deň, ktorý spoločnosť navždy zmenil. O2 zároveň vyzýva, aby sa k  iniciatíve pridali aj ostatné firmy a organizácie.

O2 Slovakia v nadväznosti na minuloročné kampane k 17. novembru tento rok pripravilo sériu aktivít s názvom Tváre slobody na pripomenutie si novembrových udalostí. Cieľom kampane Tváre slobody bude poďakovanie nielen tým, ktorí stáli na tribúnach a ktorých tváre pozná celé Slovensko, ale aj ľuďom z davu, ktorí pred mnohými rokmi našli odvahu vyjsť do ulíc a vybojovať nám slobodu a demokraciu.

K výzve podporiť túto aktivitu sa okrem Tesco Mobile opäť aj tento rok pripojilo O2 Czech Republic, ako aj firmy Martinus, Pelikan, Pixel Federation, Slido, Sygic a Websupport.
O2 teraz vyzýva ostatné značky a firmy, ktorým záleží na hodnotách a odkaze 17. novembra, aby sa k ďakovaniu týmto „tváram slobody“ pridali, pretože len všetci spoločne dokážeme vytvoriť skutočný dopad. Zástupcovia firiem sa môžu ozvať cez e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

„17. november je pre nás veľmi silnou a dôležitou celospoločenskou témou. Už pár rokov neváhame každoročne pripomínať, že v tento deň sme získali veľa - demokraciu a slobodu, ktorá však v mnohých oblastiach dodnes nie je samozrejmosť. Chceme v tom aj naďalej pokračovať a toto posolstvo odovzdávať ďalej, ako aj poďakovať tým, ktorým sa ďakovalo málo – ľuďom spod tribún. Je pre nás preto prirodzené spojiť sa aj s inými partnermi, ktorým záleží na tom, aby sa na tento dátum nezabudlo a aby sme si ho pripomínali všetci spoločne a rovnako pripomenúť si, aké je pre občiansku spoločnosť dôležité nebyť ľahostajný, ale zaktivizovať sa, keď je to potrebné,“ hovorí šéfka komunikácie O2 Slovakia Tereza Molnár.

O kampani Tváre slobody

Kým po minulé roky sa kampane O2 k 17. novembru sústredili na pripomínanie si toho, čo všetko by sme bez novembrových udalostí nemali, tento rok bude nosnou témou kampane ďakovanie. Poďakovanie najmä ľuďom z davu, ktorí pred mnohými rokmi našli odvahu vyjsť do ulíc a vybojovať nám slobodu a demokraciu. O2 preto vytvorilo unikátnu platformu Tváre slobody, ktorej ústrednou aktivitou bude web stránka www.tvareslobody.sk. Prostredníctvom nej je možné nielen nahliadnuť do príbehov ľudí, ale svojimi príbehmi aj prispieť. Dozvedieť sa, čo všetko museli obetovať ľudia, ktorí počas novembra a decembra 1989 neostali doma, ale vyšli do ulíc. Postupne budú pribúdať aj ďalšie aktivity a rovnako aj spoločné aktivity značiek, ktoré sa do kampane spolu s O2 zapoja.

Hľadáme „tváre slobody“

Do 17. novembra 2018 prebieha hľadanie „tvárí slobody“ a ich príbehov. Ak chcete, aby ľudia spoznali aj váš príbeh o tom, ako ste svojou troškou prispeli, pridajte ho na www.tvareslobody.sk, aby sme aj vám mohli všetci spoločne poďakovať za to, že žijeme v demokratickej a slobodnej krajine.