O2 a ďalšie firmy sa spojili, aby si pripomenuli hodnoty 17. novembra

23.10.2018 11:30 | Tlačové správy | O2 Slovakia

O2 spoločne s ďalšími firmami sa rozhodli tento rok spojiť sily, aby sme si všetci spoločne pripomenuli 17. november 1989 - deň, ktorý spoločnosť navždy zmenil. O2 zároveň vyzýva, aby sa k  iniciatíve pridali aj ostatné firmy a organizácie.

O2 Slovakia v nadväznosti na minuloročné kampane k 17. novembru tento rok pripravilo sériu aktivít s názvom Tváre slobody na pripomenutie si novembrových udalostí. Cieľom kampane Tváre slobody bude poďakovanie nielen tým, ktorí stáli na tribúnach a ktorých tváre pozná celé Slovensko, ale aj ľuďom z davu, ktorí pred mnohými rokmi našli odvahu vyjsť do ulíc a vybojovať nám slobodu a demokraciu.

K výzve podporiť túto aktivitu sa okrem Tesco Mobile opäť aj tento rok pripojilo O2 Czech Republic, ako aj firmy Martinus, Pelikan, Pixel Federation, Slido, Sygic a Websupport.
O2 teraz vyzýva ostatné značky a firmy, ktorým záleží na hodnotách a odkaze 17. novembra, aby sa k ďakovaniu týmto „tváram slobody“ pridali, pretože len všetci spoločne dokážeme vytvoriť skutočný dopad. Zástupcovia firiem sa môžu ozvať cez e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

„17. november je pre nás veľmi silnou a dôležitou celospoločenskou témou. Už pár rokov neváhame každoročne pripomínať, že v tento deň sme získali veľa - demokraciu a slobodu, ktorá však v mnohých oblastiach dodnes nie je samozrejmosť. Chceme v tom aj naďalej pokračovať a toto posolstvo odovzdávať ďalej, ako aj poďakovať tým, ktorým sa ďakovalo málo – ľuďom spod tribún. Je pre nás preto prirodzené spojiť sa aj s inými partnermi, ktorým záleží na tom, aby sa na tento dátum nezabudlo a aby sme si ho pripomínali všetci spoločne a rovnako pripomenúť si, aké je pre občiansku spoločnosť dôležité nebyť ľahostajný, ale zaktivizovať sa, keď je to potrebné,“ hovorí šéfka komunikácie O2 Slovakia Tereza Molnár.

O kampani Tváre slobody

Kým po minulé roky sa kampane O2 k 17. novembru sústredili na pripomínanie si toho, čo všetko by sme bez novembrových udalostí nemali, tento rok bude nosnou témou kampane ďakovanie. Poďakovanie najmä ľuďom z davu, ktorí pred mnohými rokmi našli odvahu vyjsť do ulíc a vybojovať nám slobodu a demokraciu. O2 preto vytvorilo unikátnu platformu Tváre slobody, ktorej ústrednou aktivitou bude web stránka www.tvareslobody.sk. Prostredníctvom nej je možné nielen nahliadnuť do príbehov ľudí, ale svojimi príbehmi aj prispieť. Dozvedieť sa, čo všetko museli obetovať ľudia, ktorí počas novembra a decembra 1989 neostali doma, ale vyšli do ulíc. Postupne budú pribúdať aj ďalšie aktivity a rovnako aj spoločné aktivity značiek, ktoré sa do kampane spolu s O2 zapoja.

Hľadáme „tváre slobody“

Do 17. novembra 2018 prebieha hľadanie „tvárí slobody“ a ich príbehov. Ak chcete, aby ľudia spoznali aj váš príbeh o tom, ako ste svojou troškou prispeli, pridajte ho na www.tvareslobody.sk, aby sme aj vám mohli všetci spoločne poďakovať za to, že žijeme v demokratickej a slobodnej krajine.

4 typy dátožrútov a 4 tipy na dokonalý smartfón pre každého z nich

V obchodoch je toľko špičkových smartfónov, ktoré dnes dokážu viac, než akýkoľvek starší notebook! Nie každý však musí vo vrecku nosiť mobil za vyše 1 000 eur. Niekto používa mobil len zriedka, iní sa od neho neodlepí po celý deň.

Celebrity ohlásili pauzu od Instagramu na protest proti Facebooku

Niektoré americké a britské celebrity sa na celý deň odmlčali na platformách prevádzkovaných spoločnosťou Facebook, aby tak upozornili na problémy sociálnych sietí s nenávistnými prejavmi a dezinformáciami.

Poslankyňa Tabak sa síce za kontroverznú fotku ospravedlnila, no šíri ju ďalej (FOTO)

Aj poslankyňa Romana Tabak sa rozhodla pripomenúť deň obetí holokaustu, no dosť nešťastným spôsobom.

ČT se nemusí ospravedlniť Agrofertu za reportáže

Česká televize (ČT) se nemusí omlouvat koncernu Agrofert za to, že ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Pražský městský soud dnes zamítl žalobu, ve které společnost tvrdila, že reportáže poškodily její pověst.

Úrad verejného zdravotníctva má nového šéfa komunikácie

Úrad verejného zdravotníctva má nového riaditeľa sekcie komunikácie a medzinárodných vzťahov.

Čínska firma zhromažďovala dáta o prominentoch zo západu, dokonca aj o ich deťoch

Čínska firma Zhenhua Data Technology, ktorá sa na svojom už vypnutom webe označovala za pioniera vo využívaní dát pre hybridné vojnu, vplyvných ľudoch zo západu, ktorý z čínskej firmy unikol.

Zomrel herec Martin Horňák (VIDEO)

V piatok 11. septembra zomrel vo veku 68 rokov herec Martin Horňák.

Otvorený list hygienikom týkajúci sa nových pandemických opatrení

Poslanci a právnici posielajú hygienikom otvorený list k opatreniam, týkajúcim sa kultúrnych, športových a ďalších podujatí.

Zlatého leva si z Benátok odváža film Nomadland (VIDEO)

Zlatého leva na 77. filmovom festivale v Benátkach dnes získal film Nomadland (Krajina nomádov) americkej režisérky čínskeho pôvodu Chloé Zhao.

Kde je ten, čo mi zavraždil brata?!

Dlhá cesta nadol je nezvyčajný román napísaný vo veršoch. A hoci to môže mnohých odradiť, počkajte chvíľu.