O2 a ďalšie firmy sa spojili, aby si pripomenuli hodnoty 17. novembra

23.10.2018 11:30 | Tlačové správy | O2 Slovakia

O2 spoločne s ďalšími firmami sa rozhodli tento rok spojiť sily, aby sme si všetci spoločne pripomenuli 17. november 1989 - deň, ktorý spoločnosť navždy zmenil. O2 zároveň vyzýva, aby sa k  iniciatíve pridali aj ostatné firmy a organizácie.

O2 Slovakia v nadväznosti na minuloročné kampane k 17. novembru tento rok pripravilo sériu aktivít s názvom Tváre slobody na pripomenutie si novembrových udalostí. Cieľom kampane Tváre slobody bude poďakovanie nielen tým, ktorí stáli na tribúnach a ktorých tváre pozná celé Slovensko, ale aj ľuďom z davu, ktorí pred mnohými rokmi našli odvahu vyjsť do ulíc a vybojovať nám slobodu a demokraciu.

K výzve podporiť túto aktivitu sa okrem Tesco Mobile opäť aj tento rok pripojilo O2 Czech Republic, ako aj firmy Martinus, Pelikan, Pixel Federation, Slido, Sygic a Websupport.
O2 teraz vyzýva ostatné značky a firmy, ktorým záleží na hodnotách a odkaze 17. novembra, aby sa k ďakovaniu týmto „tváram slobody“ pridali, pretože len všetci spoločne dokážeme vytvoriť skutočný dopad. Zástupcovia firiem sa môžu ozvať cez e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

„17. november je pre nás veľmi silnou a dôležitou celospoločenskou témou. Už pár rokov neváhame každoročne pripomínať, že v tento deň sme získali veľa - demokraciu a slobodu, ktorá však v mnohých oblastiach dodnes nie je samozrejmosť. Chceme v tom aj naďalej pokračovať a toto posolstvo odovzdávať ďalej, ako aj poďakovať tým, ktorým sa ďakovalo málo – ľuďom spod tribún. Je pre nás preto prirodzené spojiť sa aj s inými partnermi, ktorým záleží na tom, aby sa na tento dátum nezabudlo a aby sme si ho pripomínali všetci spoločne a rovnako pripomenúť si, aké je pre občiansku spoločnosť dôležité nebyť ľahostajný, ale zaktivizovať sa, keď je to potrebné,“ hovorí šéfka komunikácie O2 Slovakia Tereza Molnár.

O kampani Tváre slobody

Kým po minulé roky sa kampane O2 k 17. novembru sústredili na pripomínanie si toho, čo všetko by sme bez novembrových udalostí nemali, tento rok bude nosnou témou kampane ďakovanie. Poďakovanie najmä ľuďom z davu, ktorí pred mnohými rokmi našli odvahu vyjsť do ulíc a vybojovať nám slobodu a demokraciu. O2 preto vytvorilo unikátnu platformu Tváre slobody, ktorej ústrednou aktivitou bude web stránka www.tvareslobody.sk. Prostredníctvom nej je možné nielen nahliadnuť do príbehov ľudí, ale svojimi príbehmi aj prispieť. Dozvedieť sa, čo všetko museli obetovať ľudia, ktorí počas novembra a decembra 1989 neostali doma, ale vyšli do ulíc. Postupne budú pribúdať aj ďalšie aktivity a rovnako aj spoločné aktivity značiek, ktoré sa do kampane spolu s O2 zapoja.

Hľadáme „tváre slobody“

Do 17. novembra 2018 prebieha hľadanie „tvárí slobody“ a ich príbehov. Ak chcete, aby ľudia spoznali aj váš príbeh o tom, ako ste svojou troškou prispeli, pridajte ho na www.tvareslobody.sk, aby sme aj vám mohli všetci spoločne poďakovať za to, že žijeme v demokratickej a slobodnej krajine.

Regionálni operátori žiadajú zopakovať výber šéfa Telekomunikačného úradu

Lokálni poskytovatelia telekomunikačných služieb na Slovensku požiadali v otvorenom liste vládu SR, aby neschválila návrh na predsedu Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb, ktorý chce na parlamentné hlasovanie predložiť ministerstvo dopravy.

Indická novinárka zverejnila svedectvo o hrôzach pandémie koronavírusu (VIDEO)

Suzuki Ertiga Barkhy Dutt prešla za stovku dní okolo 23 tisíc kilometrov. Indická novinárka na tejto dlhej ceste zaznamenávala utrpenie svojich chudobných spoluobčanov v mestách a dedinách za pandémie spôsobenej šírením koronavírusu. Na cestu sa vydala v marci, píše agentúra AFP.

Zabudnutý na zastávke, Telekom v reklame promuje nekonečné dáta (VIDEO)

Po spote s neposlušnou dátujúcou babičkou či závislým dedkom Telekom pokračuje v sérii humorných spotov.

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka sa stal Lukáš Diko

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka (ICJK) sa od 13. júla stal Lukáš Diko, ktorý prevzal vedenie redakcie občianskeho združenia.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.