Dlhoročný spolupracovník Steva Jobsa príde do Bratislavy

11.06.2013 10:23 | Tlačové správy | Big Ideas for CEE

Na Big Ideas for CEE vystúpi Ken Segall, autor úspešných kampaní Apple, IBM či Intel.

Ken Segall, ktorý 12 rokov pôsobil po boku Steva Jobsa a vytvoril identitu produktov spoločnosti Apple, vystúpi na konferencii Big Ideas for CEE v októbri tohto roka v Bratislave. Bol to práve on, kto prišiel s ideou dať všetkým produktom do názvu malé „i". Na svojom konte má prelomovú kampaň Apple - Think different. Marketingový a technologický guru, spolupracovník spoločností ako IBM, Dell či Intel, predstaví publiku na Slovensku svoj pohľad na budovanie úspešných značiek. Segall sa venuje téme večného súboja medzi jednoduchosťou a komplexnosťou. Téme venoval knihu Insanely simple, ktorá sa stala bestsellerom.

Big Ideas for CEE je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Svoju históriu začalo písať v roku 2011, keď medzi rečníkmi boli okrem iných Garry Kasparov, Peter Littmann alebo Joan Laporta. Tento rok sa uskutoční 17. a 18. októbra 2013 v Bratislave. „Na podujatí vystúpi spolu osem osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu, či umenia, ktoré dokázali premeniť príležitosť na úspech a problémy na nové naštartovanie. Sme presvedčení, že tak, ako pomohli globálnym korporáciám, môžu byť zdrojom inšpirácie, nových myšlienok a nápadov aj pre tých, ktorí prídu na naše podujatie," hovorí manažérka projektu Big Ideas for CEE, Karolína Kubelová.

V predvolebnej kampani sa využívali falošné účty, manipulácie aj klamstvá (FOTO, VIDEO)

Prostriedky predvolebného boja sú rôzne. Hoaxy, dezinformácie a manipulácie boli súčasťou predvolebnej kampane a nezneužívali ich len antisystémové strany.

50dni.sk: Predvolebný prieskum, ktorý si objednali ľudia, sa opäť šíri správami

Hoci najdôležitejšie obdobie z pohľadu rozhodovania voličov je obdobie 1-2 týždne pred voľbami, parlament schválil zákon, ktorým zakázal zverejňovanie prieskumov volebných preferencií 50 dní pred voľbami a občanom tým obmedzil ich právo na prístup k informáciám.

Fico začal predvolebnú debatu so Závodským kritikou rádia (VIDEO)

Rádio Expres dnes odvysielalo poslednú predvolebnú diskusiu s predsedom Smeru-SD Robertom Ficom. Bývalý premiér sa rozprával s moderátorom Braňom Závodským.

Finálna predvolebná debata priniesla Markíze rekord (VIDEO)

Záverečná zo série piatich predvolebných diskusií pod názvom Voľby 2020, ktorú vysielala v utorok Markíza, sa v utorok stala najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

365.bank posiela ľudí voliť (VIDEO)

Od štvrtku a počas najbližších troch dní 365.bank zásadne a netradične mení rétoriku. V komunikácii neprezentuje žiadne produkty, namiesto toho vyzýva ľudí, aby išli voliť. Ísť voliť je totiž podľa nej dôležitejšie, než riešiť výšku úrokových sadzieb na sporení či predbiehať sa s ostatnými bankami, ktorá je najlepšia.

Nominácie na slovenských Oscarov sú známe (VIDEO)

Najviac nominácií na národnú filmovú cenu Slnko v sieti za uplynulý rok získal film Amnestie.

Aktivisti sa zamkli o bránu Úradu vlády (VIDEO)

Členovia a členky z hnutia Extinction Rebellion Slovakia sa zamkli o Úrad vlády, aby upozornili na naliehavosť klimatickej krízy.

Facebook zrušil Kulturblog a ďalších 6 stránok, ktoré propagovali kotlebovcov

Facebook v noci z utorka na stredu zrušil sedem facebookových stránok, ktoré boli napojené na Kotlebovu ĽSNS. Spoločnosť nespresnila, o ktoré stránky ide, no dnes ráno už nie je online napríklad stránka Kulturblog.

Mimovládky reagujú na útoky kotlebovcov a ďalších politikov v predvolebných debatách (VIDEO)

Zástupcovia viacerých významných mimovládnych organizácií napísali otvorený list, v ktorom reagujú na neustále útoky politikov a hlavne teraz v predvolebnom období.

Grendel k prípadu s Ruttkayovou: Kočner je v base, jeho opičky však stále makajú (VIDEO)

Prokurátorka Beáta Vítková z Krajskej prokuratúry v Bratislave podala návrh na obžalobu poslanca za hnutie OĽANO Gábora Grendela pre ohrozenie bankového tajomstva Mariána Kočnera. Urobila tak napriek tomu, že komunikácia z Kočnerovej Threemy dokazuje, že novinárka Martina Ruttkayová svedčila proti Grendelovi na objednávku Mariána Kočnera.