Zuno banka bola vyhodnotená, že má najlepšiu pôžičku a najlepšiu bankovú appku

Zuno banka bola vyhodnotená, že má najlepšiu pôžičku a najlepšiu bankovú appku Foto: Zuno

Máme obrovskú radosť, že vám môžeme prinášať kvalitné služby a produkty. Financnahitparada.sk, nezávislý porovnávač finančných produktov, nám udelil ocenenie STABILNÁ BANKA 2015. Čo to znamená?

Takmer žiadne zmeny v cenníku – a ak, tak vo váš prospech.

„Pri ocenení Stabilná banka sme porovnávali počet zásahov do cenníkov (sadzobníkov), ktoré každá banka spravila počas uplynulého roka. Pôvodný zámer – sledovať pozitívne a negatívne zmeny – sme nemuseli ani realizovať, pretože víťaz spravil iba jednu zmenu a aj tá bola v prospech klientov," informovali analytici.

 

Najlepšia pôžička na trhu je od ZUNO

Odborníci hodnotili aj jednotlivé bankové produkty. Pri úveroch sledovali výšku úroku, výšku poplatku za poskytnutie, dostupné dĺžky splatnosti, dostupné výšky úverov a počet podmienok na získanie pôžičky. Po zhodnotení všetkých kritérií odborníci rozhodli, že máme najvýhodnejšiu úrokovú sadzbu na trhu.

 

Zlatá minca 2015

Veľmi nás teší, že vašu priazeň požehnali aj ďalší špecialisti z finančných kruhov. Okrem Finančnej Hitparády sa totiž na kvalite PÔŽIČKY od ZUNO zhodla aj odborná porota súťaže Zlatá minca. V kategórii spotrebných úverov sme za PÔŽIČKU získali druhé miesto.

 

Foto: Zuno

 

Najlepšia banková aplikácia

Nechceme vyznievať neskromne, no okrem ocenení za stabilitu banky a kvalitu PÔŽIČKY máme aj najlepšiu bankovú aplikáciu. Tak rozhodol AndroidMagazín, rešpektovaný slovenský portál o smartfónoch a aplikáciách.

„Ocenenia za stabilitu, úverové produkty aj aplikácie nás tešia o to viac, že konkurencia na bankovom trhu sa neustále pritvrdzuje. Sú však potvrdením toho, že náš koncept hovoriť ľuďom veci na rovinu a ponúkať im férové a moderné produkty, je správny. V tomto trende budeme určite pokračovať aj v roku 2016 a budeme prinášať ešte kvalitnejšie služby, ako doteraz," povedal riaditeľ marketingu a obchodu ZUNO Peter Lakata.

Zdroj: Sme stabilná banka, máme najlepšiu pôžičku a najlepšiu bankovú appku