Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO) Foto: Prima

Speváčka Marta Jandová bude mať vlastnú televíznu talkshow.

 

"MARTA - to je show plná humoru, hudby a rozhovorov s tými najznámejšími osobnosťami, o ktorých sa dozviete zas niečo nové! Novinku televízie Prima uvidia diváci na Slovensku od septembra na kanáli Prima PLUS,ô avizuje televízia.

Speváčka Marta Jandová sa predstaví vo svojom novom programe prvýkrát ako moderátorka.

V každom dieli privíta dvoch hostí, ktorí majú niečo spoločné. Môže to byť profesia, rovnaká záľuba alebo schopnosť, jeden je pre druhého inšpiráciou alebo ich spája napríklad ich priateľstvo.

Pre každého hosťa si Marta pripraví úlohu alebo výzvu, ktorú sa hosť pokúsi splniť. Vždy je to niečo, čo chcel skúsiť, prípadne si tak overí to, čo tvrdí. Niekedy to ale môže byť tiež splnené želanie prvého hosťa a ten sa vďaka Marte zoznámi s osobnosťou, s ktorou sa vždy chcel stretnúť.

"Väčšina ľudí má rada nejakú talkshow. V Česku sú tradične dve, jedna je na Prime - Show Jana Krause a ďalšia v konkurenčnej televízii. To je všetko, ostatné sú len pokusy. Povedali sme si, že by stálo za to, aby to nebola len pánska disciplína, ale aby tu bola aj moderátorka, ktorá má svoju šou. Našli sme úžasnú, energickú osobu, ktorá má moderátorské, herecké a dokonca i spevácke skúsenosti. Zistili sme, že by bola ideálnym adeptom, a tak sme to skúsili. Bude to energické a dynamické tak, ako je aj sama Marta Jandová," priblížil nový formát generálny riaditeľ skupiny Prima Marek Singer.

V úvodných epizódach Marta Jandová privíta napríklad aj svojho otca Petra Jandu a tiež Juraja Kukuru, Martina Dejdara, Ondřeja Gregora Brzobohatého či jeho manželku - Miss World 2006 Taťánu Gregor Brzobohatú, ale aj Michala Suchánka či Jitku Čvančarovú.
Moderátorskú premiéru Marty Jandovej v jej show MARTA prinesie slovenským divákom televízny kanál Prima PLUS vo štvrtok, 5. septembra o 20.15 h. Programu budú následne patriť aj nasledujúce jesenné štvrtkové večery.