Nový seriál Horná Dolná priniesol Markíze rekord

Nový seriál Horná Dolná priniesol Markíze rekord Foto: Markíza

Novinka JOJ Divoké kone seriál Markízy Búrlivé víno neohrozil.

 

 

Prvá epizóda seriálu Horná Dolná s Petrou Polnišovou, Petrom Sklárom či Marekom Majeským v roli kňaza priniesla Markíze rekord.

Prvý diel nového sitkomu, ktorý Markíza vysielala v utorok večer, si podľa údajov PMT/TNS pozrelo 800-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Film Filantrop, ktorý sa v tom čase vysielal na JOJ, mal 62 tisíc divákov.
„V strategickej cieľovej skupine 12-54 stal najsledovanejším programom dňa s vysoko nadpriemerným ratingom 16,6 % aj trhovým podielom 41,3 %," pochválila sa Markíza.

Odporúčame aj: Sitkom Horná Dolná sa natáčal v Novej Lehote

V utorok sa darilo aj hlavnej spravodajskej relácii Markízy Televízne noviny. „Súhrn najdôležitejších udalostí dňa si pozrelo celkovo 945-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je najlepší výsledok od 24. novembra 2013."

Seriály televízie Markíza Búrlivé víno a Chlapi neplačú podľa Markízy z hľadiska počtu divákov v oboch hlavných cieľových skupinách predstihli seriálovú prime-time novinku televízie JOJ Divoké kone.

Odporúčame aj: Seriál JOJ Divoké kone sa natáčal na ranči u Lexu

Reprofo JOJ

V pondelok, keď mali Divoké kone premiéru, ich sledovalo 562-tisíc divákov starších ako 12 rokov (24,2 % share). Pri druhom dieli JOJ zverejnila 21,1 % podiel na trhu, Búrlivé víno malo 28,2%.