TA3 priniesla Kotlebovu tlačovku naživo

TA3 priniesla Kotlebovu tlačovku naživo

Kým viaceré médiá vydali prehlásenie, že nebudú šíriť názory Mariána Kotlebu, televízia TA3 s tým nemá problém. Jeho tlačovú besedu vysielala naživo.

 


TA3 zavolala Mariána Kotlebu do prvej predvolebnej debaty. A pravdepodobne ho má v pláne zavolať aj pred druhým kolom župných volieb. Predvolebnú reláciu má vysielať v stredu.

Dnes TA3 vysielala tlačovku lídra ĽSNS kandidáta na Banskobystrického župana naživo.

Šéf Banskobystrického samosprávneho kraja Vladimír Maňka kvôli prezentácii Kotlebu nechce pred druhým kolom volieb do VÚC s ním diskutovať v žiadnej televízii, okrem RTVS.

Odporúčame aj: Viaceré médiá sa rozhodli, že Kotlebovi priestor neposkytnú

Kotleba oznámil, že odmietol účasť v predvolebnej debate v RTVS. „Odmietol som účasť v RTVS, pretože má ísť zo záznamu. S vysielaniami zo záznamu máme tie najhoršie skúsenosti, aké sa dajú," povedal Kotleba. Obáva sa, že RTVS by debatu prestrihala zábermi na hailujúcich neonacistov.

Do TA3 chce ísť aj do predvolebnej debaty. Ak mu TA3 ten priestor poskytne, tak ponuku príjme. TA3 sa zatiaľ oficiálne nevyjadrila.

„Mohli by sme ju zorganizovať," povedal Peter Bielik počas tlačovej besedy. Bielik je zástupca šéfredaktora TA3, moderoval aj prvú diskusiu.
TA3 odvysielala aj tlačovú besedu Vladimíra Maňku.

Odporúčame aj: RTVS predvolebnú diskusiu zrušila