GINX Esports TV zastupuje na Slovensku a v Česku IFC MEDIA

GINX Esports TV zastupuje na Slovensku a v Česku IFC MEDIA

 Spoločnosť GINX Esports TV, najväčšia svetová televízna sieť v oblasti e-športu, oznámila partnerstvo s IFC MEDIA, ktorá je distribučnou agentúrou platených TV kanálov pre slovenský a český trh.

 

Lineárny kanál je k dispozícii v 10 jazykoch, vo viac ako 40 krajinách celého sveta, čo predstavuje viac ako 55 miliónov domácností. Spolu s vysielaním živých turnajov ponúka svojim divákom GINX Esports TV športové správy, rekapitulácie a živé zábavné formáty, rozprávania hráčov, tímov a pohľad do zákulisia hier a turnajov z celého sveta.

"E-športy zaznamenávajú boom a tento fakt neobchádza ani náš česko-slovenský trh. Hry a turnaje majú po celom svete milióny priaznivcov. Odhaduje sa, že v tomto roku sa ich počet bude pohybovať okolo 325 miliónov. GINX Esports TV prináša hlavne priame prenosy z e-športových turnajov z celého sveta s odborným komentárom. Televízny kanál GINX Esports je zaujímavým doplnkom k prepojeniu sveta hier a ich priaznivcov," povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ IFC MEDIA.

GINX Esports TV je na Slovensku už dostupný zákazníkom televízie Magio a v Česku pre divákov využívajúcich televízne služby od spoločnosti PODA.