Vrtieť psom robí pre Procházkovu Sieť

Vrtieť psom robí pre Procházkovu Sieť Foto: Archív R.Ch.

 

 

 

Vrtieť psom robí pre stranu Sieť radoslava Procházku. "Strana Sieť uzavrela so spoločnosťou Vrtieť psom dohodu o vzájomnej spolupráci v oblasti komunikácie," potvrdil pre Omédiách.com hovorca strany Ján Orlovský.

Pôvodne len blog a dnes agentúru s názvom Vrtieť psom tvoria bývalý novinár Michal Hlaváč a Radovan Choleva.

 

Najprv hodnotili anonymne politiku na blogu - len pod značkou Vrtieť psom - najprv na blogovej platforme Trendu a neskôr Sme. Potom, ako v roku 2013 web Omediach.com ich identitu odhalil, sa k blogu prihlásil Choleva s tým, že píše s ním aj jeden "aktívny novinár." V tom čase bol Hlaváč zástupca šéfredaktora Plus 7 dní.

Odporúčame aj: Vrtieť psom končia s aktívnym blogovaním, chcú radiť politikom

Radovan Choleva začínal v TASR. Politikom radil aj v minulosti, keď bol poslaneckým asistentom a neskôr poradcom starostky Tatiany Rosovej (SDKÚ), či šéfom tlačového oddelenia bratislavského župana Pavla Freša (SDKÚ).

Michal Halváč pracoval v minulosti pre agentúru TASR a pre Spoločnosť 7 Plus.

Obaja radili aj Ľudovítovi Kaníkovi a naposledy pred voľbami budúcemu primátorovi Bratislavy Ivovi Nesrovnalovi. Po voľbách sa Choleva stal šéfom oddelenia marketingu a vzťahov s verejnosťou na bratislavskej radnici, kde pracoval do 31. januára.

"Spoločnosť Vrtieť psom uzavrela dohodu s politickou stranou Sieť a bude sa podieľať na jej komunikácii. Rozhodli sme sa tak preto, lebo túto stranu považujeme za jedinú reálnu alternatívu, ktorá môže po budúcoročných voľbách vymeniť vládnu stranu Smer-SD," komentuje prestup k Sieti Vrtieť psom.