Na internete a bilbordoch bude referendová antikampaň

Na internete a bilbordoch bude referendová antikampaň Foto: Skok

„Nesúďte, aby ste neboli súdení." Citát z Evanjelia podľa Matúša je dominantným heslom bilbordovej kampane novej strany Skok, ktorú založil poslanec Juraj Miškov.

 


Kampaň odporúča ignorovať referendum. „Zostať doma 7. 2. nie je hriech."

 

„Zúčastniť sa nadchádzajúceho referenda a akokoľvek odpovedať na položené otázky by znamenalo pripustiť, že väčšina má právo nerešpektovať a nemať v úcte osobný a rodinný život menšiny. Preto sa referenda nezúčastníme, a vyzývame aj občanov Slovenska, aby ho svojou účasťou nepodporili," oznámila strana Skok. Podľa jej vyhlásenia ignorovať referendum je najlepšou cestou tlmenia nenávisti a nepokoja, ktoré v slovenskej spoločnosti vyvoláva.

Kampaň bude viditeľná na bilbordoch, sociálnych sieťach a na internete. Juraj Miškov v rozhovore pre Denník N povedal, že bude stáť 50 tisíc euro a má nastaviť zrkadlo Aliancii za rodinu.

Strana Skok vznikla len nedávno. Jej založenie sprevádzala bilbordová kampaň po celom Slovensku. Nová antikampaň je podobná - vo farbách strany žltej a čiernej a má podobnú grafiku.

 Miškov sa do parlamentu dostal na kandidátke strany SaS, potom prestúpil k Nove, minulý rok založil vlastnú stranu Skok.

Kampaň má aj Aliancia za rodinu.