Ťažia vás po Vianociach pôžičky? S nami to zvládnete

Ťažia vás po Vianociach pôžičky? S nami to zvládnete Foto: Zuno

Máme pre vás jednoduchý recept, po ktorom vás už pôžičky nebudú tak zväzovať.

Vysvietený stromček a pod ním množstvo darčekov. Škatule a balíčky rôznych veľkostí a tvarov. Štedrá večera a množstvo sviatočného pečiva. Svojim najbližším by sme zniesli hoci modré z neba, aj keď pripraviť takúto idylku stojí veľa námahy.

Príprave dokonalých Vianoc venujeme obrovské množstvo energie. Niekedy svoje rodiny milujeme natoľko, že pre ne vyčerpáme nielen seba ale aj účet. A kreditky. A ešte si aj požičiame. Zrazu máte na krku niekoľko nepríjemných splátok a ani neviete, ako ste k nim prišli. Teda viete, no aj tak je to nepríjemné prekvapenie.

Netrápte sa. Kreditky, prečerpanie účtu aj staré úvery môžete jednoducho spojiť do jednej PÔŽIČKY. Refinancujeme vám dokonca aj nákupy na splátky. Okrem toho, že budete mať všetko prehľadnejšie, splátka PÔŽIČKY bude nižšia ako súčet vašich terajších splátok. Ako bonus nebudete platiť žiadne nadbytočné poplatky.

Do ZUNO si môžete preniesť až 10 úverov v celkovej výške až 20 000 €.

Refinancujte a splátku vám znížime okamžite

Garantovane vám znížime úrok aj splátku. V prípade, že potrebujete peniaze navyše, môžete si o ne jednoducho zažiadať v refinancovanej pôžičke. A aby ste si oddýchli, každý rok si môžete dať jeden mesiac prázdniny od splátky.

A naozaj ušetríte. Ak je váš úrok napríklad 11% ročne, znížime vám ho až na 6,9% ročne. Všetko môžete vybaviť jednoducho online alebo na niektorom z našich kontaktných miest.

PRENESTE SI K NÁM STARÉ ÚVERY A UŠETRITE AŽ STOVKY EUR

Najnižší úrok poskytovaný pre REFINANCOVANIE je 6,90 % p.a. Ponuka platí pri schválení REFINANCOVANIA. RPMN: Výška PÔŽICKY 4 000 €, poplatok za poskytnutie 0 €, doba splácania 54 mesiacov, mesacná splátka 86,38 €, fixná úroková sadzba 6,90 % p.a., celková splatná ciastka 4 664 €, RPMN 7,12 % p.a. Je potrebné mat v ZUNO otvorený úcet.

Celé refinancovanie je veľmi jednoduché: