Novou výkonnou riaditeľkou Lagardere je Martina Říhová

 Novou výkonnou riaditeľkou Lagardere je Martina Říhová Foto: Lagardere

  

Novou výkonnou ředitelkou mediální skupiny Lagardere Active ČR je od tohoto týdne dosavadní šéfka pro integraci skupiny Publicis One Martina Říhová. Bude mít na starosti řízení aktiv napříč úseky společnosti. Firma to dnes uvedla v tiskové zprávě.

Říhová se bude podílet na klíčových rozhodnutích týkajících se obchodních, marketingových a výrobních aktivit společnosti. Bude úzce spolupracovat s prezidentem skupiny Michelem Fleischmannem, který letos na jaře převzal funkci generálního ředitele od Miroslava Hrnka.

V mediální oblasti se Říhová pohybuje více než 20 let. Pracovala například jako mediální ředitelka v agentuře Leo Burnett Advertising a jako ředitelka mediální agentury MediaVest, později Starcom MediaVest Group.

Mediální skupina Lagardere Active ČR patřící do nadnárodní sítě Lagardère Group a je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém rozhlasovém trhu. Provozuje pět českých rozhlasových stanic, například Evropu 2 a Frekvenci 1, jednu slovenskou stanici a také mediální zastupitelství Regie Radio Music (RRM). RRM od roku 2014 spoluvlastní obchodní síť Radiohouse.